Fjordlyst Camping & Cottages ligger 2,2 km fra centrum af Aabenraa og tilbyder veludstyrede hytter med 1 soveværelse, gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv og dvd-afspiller. Hytterne har møbleret terrasse, køkken med ovn, kogeplader og kaffemaskine, og nogle af dem har også en balkon. Campingpladsen ligger kun 0,12 km fra en sandstrand ved Åbenrå Fjord. Gæsterne kan bestille grilludstyr og benytte et vaskeri på stedet, og der er en legeplads og gratis privat parkering til rådighed. Ejendommen ligger i et kuperet område, hvilket gør den velegnet til vandreture og cykling.

Sødt sted, roligt og venligt

Skovridergaardens Ferielejlighed er en lejlighed med egen forplejning i Aabenraa, Danmark. Lejligheden har en terrasse og grillfaciliteter samt gratis WiFi og privat parkering. Lejligheden har opholdsområde, fuldt udstyret køkken med ovn, køleskab og kogeplade samt fladskærms-tv med kabelkanaler. Skovridergaardens Ferielejlighed har også en terrasse. Ejendommen ligger 18 km fra Flensborg og 31 km fra Kolding, og den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 16 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,6 for et ophold for én person.

alt hvad du kunne have brug for i en smukt indrettet lejlighed. vi ville bare ønske vi havde været i stand til at blive mere end en nat. det var en rimelig gåtur ind til byen for at spise middag.

Dette hotel ligger i det centrale område af Aabenraa, kun 15 minutters gang fra Aabenraa Fjord og Sønder Strand. Der er gratis WiFi. Samtlige værelser på Europa Hotel har et frisk, skandinavisk design, moderne badeværelser og aircondition. Samtlige værelser har minibar, Nespresso-maskine og skrivebord. Der er en gratis internetcomputer til gæsternes rådighed, og der tilbydes gratis te/kaffe og småkager i lobbyen. Hotellets restaurant No.10 og puben Fox and Hounds i skotsk stil serverer danske og internationale retter. Der tilbydes gratis parkering på stedet. Hotellet ligger 12 km fra den dansk-tyske grænse. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Selve hotellet er super charmerende, og personalet er meget høflige og venlige.

Stay Bai-Jensen er en lejlighed ved stranden i Aabenraa, kun 30,6 km fra Flensborg Søfartsmuseum. Der er have, terrasse, bar og gratis WiFi. Lejligheden ligger 32,2 km fra Flensborg Havn og 33,8 km fra gågaden Flensburg. Lejligheden har 2 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over haven. Flensborg togstation ligger 40,2 km fra lejligheden, og Flensborg Universitet ligger 45,1 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 40,2 km fra Stay Bai-Jensen.

Alt, Fantastisk, nyt og meget moderne hus! Ejeren meget venlig og dejlig

Hotel Østersø ligger lige ved stranden i Aabenraa og tilbyder 1-stjernede ferieboliger med have, terrasse og restaurant. Alle værelser har gratis WiFi, og nogle har balkon med havudsigt. Gæsterne kan nyde en buffet eller kontinental morgenmad på hotellet, og der er også faciliteter som billardbord, bordtennis og cykeludlejning. Flensborg Søfartsmuseum ligger 30,6 km derfra, og Flensborg Havn ligger 32,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 38,6 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet 8,5 point for et ophold for én person.

Fantastisk beliggenhed. Selvfølgelig var det forældet, men det var et perfekt ophold.