Østermark er et feriehus med egen forplejning i Ærøskøbing og tilbyder indkvartering med aircondition og balkon. Ferieboligen har have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Der er tre soveværelser, to badeværelser, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med satellitkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med havudsigt. Aktiviteter på stedet omfatter dart, og gæsterne kan cykle i de omkringliggende områder. Den nærmeste lufthavn, Sønderborg Lufthavn, ligger 53,1 km fra ejendommen.

Ejeren var meget venlig, og gjorde et godt stykke arbejde for at forklare om huset, og fik os til at føle os hjemme. Meget god værdi for huset.

Tklhus Ærø er et feriehus beliggende i Ærøskøbing, Danmark, kun 45,1 km fra Svendborg Station og 9 minutters gang fra Store Rise. Ejendommen har udsigt over haven og har en have, grillfaciliteter samt gratis WiFi og privat parkering. Feriehuset har 2 soveværelser, 1 badeværelse, fladskærms-tv med satellitkanaler, fuldt udstyret køkken samt terrasse med havudsigt. Gæsterne kan nyde aktiviteter som cykling i det omkringliggende område, og der er en legeplads på stedet. Dunkær ligger 13 minutters gang derfra, og Stokkeby ligger 1,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 51,5 km fra ejendommen.

Huset er meget rummeligt og komfortabelt, rimeligt udstyret, verandaen og haven er fantastisk. Værterne var dejlige og hjælpsomme. Næsten alt, hvad du ønsker at besøge på Aeroe ville være inden for 10 min kørsel. Ingen parkeringsvanskeligheder, ingen trafik, ingen støj, ingen problemer overhovedet.

Naturskønt Sommerhus i Ærøskøbing med Terrasse er et feriehus beliggende i Ærøskøbing, kun 11 minutters gang fra Ærøskøbing Strand. Der tilbydes indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 11 minutters gang fra Dejrø og 2,6 km fra Strandhuse. Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade samt 1 badeværelse. Det er udstyret med et tv. Svendborg togstation ligger 24,1 km derfra, og Lilleø ligger 12 minutters gang fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Sønderborg Lufthavn, ligger 53,1 km fra Scenic Holiday Home in Ærøskøbing with Terrace.

et var et roligt område og centralt beliggende fint med trækvognene