Gæsterne på Allingåbro har adgang til et privat værelse med eget badeværelse. Indkvarteringen har gratis WiFi og ligger 9 km fra Djurs Sommerland, 32,2 km fra Randers Regnskov – Tropisk Skov og 33,8 km fra Memphis Mansion. Lejligheden har et soveværelse med aircondition, et fuldt udstyret tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn samt et badeværelse. Håndklæder og sengelinned kan stilles til rådighed mod et tillægsgebyr. Der er en terrasse til rådighed, og der er mulighed for at cykle i det omkringliggende område. Den nærmeste lufthavn, Aarhus Lufthavn, ligger 22,5 km fra ejendommen.

Sød modtagelse af værten. Dejligt sted - meget rolige omgivelser. God plads i boligen... Rent og pænt. Der er alt du skal bruge... Anbefaler til alle og kommer hjertens gerne igen

Djursland Lystrup Strand ligger i Allingåbro, Midtjylland og er inden for 32,2 km fra Memphis Mansion. Ejendommen tilbyder indkvartering med gratis WiFi, en legeplads, en have og gratis privat parkering. Nogle af ferieboligerne har terrasse med havudsigt, fladskærms-tv med satellitkanaler og aircondition. Gæsterne kan nyde fiskeri i det omkringliggende område. Djurs Sommerland ligger 17,7 km fra ferieboligen, mens Randers Regnskov – Tropisk Skov ligger 32,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 20 km fra Djursland Lystrup Strand. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,7 for et ophold for én person.

Stor stue. Meget god udsigt. Meget tæt på havet.