Grønbechs Hotel ligger lige ved stranden og er en 3-stjernet ejendom i Allinge, som har have, terrasse og restaurant. Hotellet har også en bar og snackbar, og værelserne har eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler samt gratis WiFi. Nogle af værelserne har balkon, og alle værelser er udstyret med sengelinned og håndklæder. Hotellet serverer kontinental eller à la carte-morgenmad, og gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture i det omkringliggende område. Næs Strand ligger 8 minutters gang derfra, og Sandvig Strand ligger 2,3 km derfra. Bornholm Lufthavn ligger 27,4 km fra hotellet, og især solorejsende vurderer beliggenheden højt, idet de giver den en score på 9,0 for et ophold for én person.

de har frisk kogt omelet, som er ret lækkert.

Allinge Badehotel ligger i Allinge, kun få skridt fra Næs Strand. Hotellet har gratis cykler, en have, en terrasse og en restaurant. Ejendommen har en bar og en snackbar, og der tilbydes morgenbuffet og kontinental morgenmad. Gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture og cykling i og omkring Allinge, og Sandvig Strand ligger 2,7 km derfra. Hammershus Visitor Center ligger 4,7 km fra hotellet, og den nærmeste lufthavn, Bornholm Lufthavn, ligger 27,4 km derfra. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden – de gav hotellet en score på 9,8 for et ophold for en enkeltperson.

Beliggenhed og faciliteter fremragende, morgenmad og forfriskninger fremragende og ejere plus personale meget meget rart! Tak!

Hotel Sandvig Havn ligger på den fredelige ø Bornholm, ved siden af Sandvig Havn og kun 200 meter fra Sandvig Strand. Hotellet tilbyder værelser med eget badeværelse, tv og nogle med havudsigt samt gratis trådløs internetadgang. Der er en terrasse med en betagende udsigt over Østersøen og fritidsfaciliteter, herunder en tv-stue og en indre gårdhave. Hotellet ligger kun få minutters gang fra Hammerknuden Naturreservat og Hammershus Fæstningsruiner, og i de omkringliggende gader er der butikker og restauranter. Lokale busser stopper i nærheden. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,6 for et ophold for én person.

Det mest charmerende hotel på en absolut smuk beliggenhed. Den lille havn i Sandvig er et rigtig dejligt sted. På hotellet er morgenbuffeten god, med friskbagte boller. Sengene er meget komfortable, dejlig stue nedenunder til at hænge ud, alt er godt

Hotel Allinge ligger i kystbyen Allinge på Bornholm, blot 5 minutters kørsel fra Sandvig Strand. Hotellet tilbyder gæsterne en tv-stue, et opholdsområde og gratis trådløs internetadgang. Samtlige værelser på hotellet har fladskærms-tv, træmøbler og eget badeværelse med bruser. Der serveres en daglig morgenbuffet, og der er flere restauranter og caféer i gåafstand. Populære aktiviteter i området omfatter vandreture, cykling, fiskeri og golf på Ro Golf Club, som ligger ca. 10 km derfra. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

Beliggenheden var helt uovertruffen, meget centralt i Allinge og i umiddelbar nærhed af restauranter og det lokale røgeri. Morgenmaden var snarere god end fremragende og det samme gælder for hotellets restaurant, men alligevel ingen klager over maden overhovedet. Værelset var over vores forventninger, rummeligt og hyggeligt på samme tid, med en fin alkove til en snorkende person :) Jeg var overrasket over at varmen fungerede trods sommer og det var nemt at tørre strandhåndklæderne osv. WiFi virkede faktisk.

Hotel Friheden er en ejendom ved havet i Sandkås, Danmark. Det ligger 25 minutters kørsel fra Rønne Havn og kun 100 meter fra stranden. Hotellet tilbyder en række faciliteter, herunder gratis adgang til sauna og pool, en terrasse og cykeludlejning. Værelserne på Hotel Friheden er udstyret med egen balkon eller terrasse, fladskærms-tv og eget badeværelse. Nogle af værelserne har panoramaudsigt over Østersøen og har ekstra faciliteter såsom kogeplader, te- og kaffefaciliteter og opvarmede gulve på badeværelset. Hotellets restaurant serverer en a la carte-menu med en blanding af skandinaviske og middelhavsinspirationer, og café-baren byder på kaffe, snacks og lokalt brygget øl. Hotellet har også en møbleret terrasse ved havet og et wellnesscenter, hvor gæsterne kan slappe af. Der er 18-hullers og 9-hullers golfbaner inden for en afstand af 4,3 km fra hotellet, og Bornholms lufthavn ligger 19 km derfra. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,4 ud af 10 for et ophold for én person.

God beliggenhed tæt på stranden. Dejlig varm pool og sauna. Restaurant med god kaffe og god morgenmad. Venligt personale.