Agermosegaard er en lejlighed beliggende i Assens, 35,4 km fra Culture Machine, og tilbyder en have med grill og gratis WiFi. Der er gratis privat parkering, og gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture, fiskeri og cykling i det omkringliggende område. Lejligheden har 2 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over søen. Der er en legeplads på stedet. Odense togstation ligger 35,4 km fra Agermosegaard, og Fyns Kunstmuseum ligger 35,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 85,3 km fra lejligheden.

hytten var veludstyret. vi var 4 personer og følte os godt tilpas. godt varmesystem!beliggenhedsmæssigt er det 10 minutters kørsel fra Assens, så hvis du vil ud at spise eller købe ind, er det en hurtig køretur væk.

Thurup Hus er et feriehus beliggende i Assens, 32,2 km fra Carl Nielsens Barndomshjem og 33,8 km fra H.C. Andersens Hjem, Kulturmaskinen, Skt Knuds Domkirke og Oceanien. Feriehuset, som har til huse i en bygning fra det 19. århundrede, består af 1 soveværelse, 1 badeværelse og en stue. Odense Rådhus og Fyns Kunsthal ligger begge 33,8 km fra ferieboligen, og den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 91,7 km derfra.

En meget speciel indkvartering. Ejeren har lagt meget vægt på detaljerne, og det var simpelthen dejligt. Meget rummelig, en stor have, meget stille. Vi kunne bruge frugt og grøntsager fra træerne i haven.