Nordly Ferielejlighed ligger i Billum på den danske vestkyst og tilbyder indkvartering med gratis WiFi og privat parkering. Ejendommen ligger kun 11,4 km fra Museum Frello, et populært museum, der udstiller danske brandslukningskøretøjer. Lejligheden ligger også 17,7 km fra Tirpitz Museum og 22,5 km fra Blaavand Fyrtårn.Lejligheden har to soveværelser, en opholdsstue med fladskærms-tv, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med bruser. Gæsterne kan nyde en have på ejendommen.Nordly ferielejlighed ligger 3,9 km fra Museum of Fire-Fighting Vehicles Denmark og ligger inden for kort køreafstand fra flere andre attraktioner i området. Tarp er 4,8 km væk og Oksbøl er 4,8 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger 24,1 km derfra.Især solorejsende har givet Nordly ferielejlighed en høj bedømmelse, idet de har givet det en 9,2 for et ophold for en person.

Beliggenheden i kombination med selve stedet er virkelig fantastisk. Folk er meget søde. Masser af plads! Alt, hvad du har brug for, er tilgængeligt.

Feriestedet Rønne er et pensionat beliggende i Billum, Danmark. Det ligger 3,4 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark og 11,4 km fra Museum Frello. Pensionatet tilbyder værelser med eget badeværelse og gratis WiFi samt en have, gratis privat parkering og en terrasse. Ribe Domkirke ligger 48,3 km derfra, og Kjelst ligger 1,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 22,5 km fra pensionatet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,7 ud af 10 for et ophold for én person.

Meget venlige og hjælpsomme værter. Dejlig rolig beliggenhed.