Øst Trøgelborg Farm Holiday er et unikt sted at bo, som ligger kun 5 km fra Legoland. Gården er hjemsted for en række forskellige dyr, herunder heste, lamaer og strudse, og der er en legeplads og en lille zoologisk have på stedet, som gæsterne kan nyde. Indkvarteringen omfatter værelser og hytter med fælles eller privat badeværelse samt fælles eller privat opholdsområde med tv. Ejendommen tilbyder også en møbleret terrasse med grillfaciliteter, et lejrbål samt haver med en trampolin og en tipi. Øst Trøgelborg ligger 4,5 km fra Billund og 20 km fra Givskud Zoo, og der er 2 golfbaner inden for 12 km fra ejendommen. Billund Lufthavn ligger kun 4 km væk, og ejendommen tilbyder gratis parkering i op til en uge for gæster, der flyver fra eller til lufthavnen. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,7 for et ophold for én person.

Elskede den tætte beliggenhed til lufthavnen og Lego World, men meget mere rolige og smukke omgivelser end i byen.Grønt, træer og dyr. Hvad os ikke at elske. Også meget varm velkomst fra ejeren. Og pletfri."

Legoland Holiday Village ligger kun 500 m fra Legoland og ved siden af Lalandia Water Park. Ejendommen har en anlagt park med en kæledyrszoo og en legeplads. Gæsterne på feriebyen kan bo i telte i vestlig stil eller booke komfortable værelser eller hytter, som enten har fælles eller privat badeværelse. Hver hytte har en møbleret terrasse og et tekøkken med alle de nødvendige redskaber til en ferie med selvforplejning. Restauranten på stedet tilbyder en international menu og en børnebuffet, og der er et supermarked ved siden af receptionen. Gæsterne kan købe rabat på 2-dagsbilletter til forlystelsesparken Legoland, og Givskud Zoo og Gyttegård Golfbane ligger begge inden for 20 minutters kørsel. Der er gratis privat parkering på stedet.

sengene er så komfortable, beliggenheden er fremragende, og personalet er meget hjælpsomme

Hotel Legoland ligger i Billund og tilbyder gratis adgang til en sauna og et fitnesscenter. Der er desuden egen indgang til den populære forlystelsespark Legoland, som er åben fra slutningen af marts til oktober. Hotellets værelser har gratis wi-fi, fladskærms-tv og Lego-gaver til børnene.De farverige værelser på Hotel Legoland har te-/kaffemaskine og børnevenligt badeværelse. Mange af værelserne har udsigt over forlystelsesparken, og nogle af værelserne har temaindretning med legeborde og Lego-klodser.Hotellet har en række børnefaciliteter, herunder et legerum, en legeplads og forskellige aktiviteter. Der er også en butik med de nyeste Lego-produkter.Lalandia Water Park ligger kun 801 meter fra hotellet, og Billund Lufthavn ligger mindre end 10 minutters kørsel derfra. Der er gratis parkering på Hotel Legoland.

Perfekt hotel for lego fans, da hotellet er bygget op omkring lego temaet. Der er en busstation foran hotellet, og det ligger tæt på lego house og overfor legoland. Morgenmaden var fantastisk og min søn elskede virkelig værelset og børnene..."

Refborg Hotel ligger i hjertet af Billund, blot 5 minutters kørsel fra Legoland. Dette hotel har en gourmetbutik, der sælger lokal vin, mad og kunsthåndværk, samt en café, der serverer lette måltider og forfriskninger. Alle værelser på Refborg Hotel har fladskærms-tv, skrivebord og eget badeværelse med bruser. Hotellets restaurant Spiseriet serverer et udvalg af internationale og danske retter, og der serveres også kontinental morgenmad. Personalet kan hjælpe med at arrangere golfture til den nærliggende Gyttegård Golfklub, og Givskud Zoo ligger 25 minutters kørsel derfra. Billund Lufthavn ligger 2,6 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

Jeg nød virkelig mit ophold, og værelset var stort, stilfuldt og super komfortabelt. Der var et supermarked lige på den anden side af vejen. Virkelig nydt den nat

Zleep Hotel Billund er et budgethotel beliggende nær Billund Internationale Lufthavns terminal 4, blot 5 minutters kørsel fra Legoland. Hotellet har selvbetjeningsmaskiner, en døgnåben reception og en gratis lufthavnsbus for gæsternes bekvemmelighed. Værelserne er lydisolerede og har rent skandinavisk design, komfortable senge, skrivebord og fladskærms-tv. Der er også gratis WiFi til rådighed for gæsterne. Om morgenen tilbyder hotellet en økologisk morgenbuffet, og om aftenen er der en bar, hvor gæsterne kan nyde drinks. I lobbyen er der et loungeområde med tv, hvor gæsterne kan slappe af. Lalandia Resort & Water Park ligger knap 3 km fra hotellet. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,1 ud af 10 for et ophold for én person.

ery bekvem beliggenhed, nær lufthavnen, busstation. legolenda, lalalenda og andre steder kan nås til fods på 30 minutter. Behageligt personale, fremragende pris-kvalitetsforhold

Hotel Svanen Billund ligger kun 500 meter fra Legoland og Lalandia Billund Resort og tilbyder gratis WiFi og tidlig morgenmad fra kl. 05.00. Hotellets værelser har fladskærms-tv og moderne badeværelse, og nogle af værelserne har også en elkedel. Alle værelser ligger i separate bygninger, og der er private parkeringspladser lige uden for værelset. I hovedbygningen ligger Restaurant No. 8, som serverer gourmetkøkken og har en velassorteret vinkælder. Loungebaren har tv, pejs og en træbeklædt terrasse med udendørs varmeapparater. Hotellet har også 2 gratis offentlige internetcomputere og et legerum til børn. Morgenmad er gratis for børn under 2 år. Svanen Hotel Billund ligger 10 minutters kørsel fra Billund Lufthavn og er især populært blandt solorejsende, som har givet hotellet en bedømmelse på 8,0 ud af 10 for et ophold for én person.

Især det store udvalg af morgenmad, og de tilbyder laktosefri og glutenfri mulighed.

Hytten Billund ligger kun 300 m fra forlystelsesparken Legoland og 2,5 km fra Billund Internationale Lufthavn. Der tilbydes gratis WiFi, og alle værelser har fladskærms-tv. Hotellets værelser er lyse og friske og har gulvtæppe, satellit-tv med Chromecast og minibar. Gæsterne kan benytte fitnessrummet, den indendørs swimmingpool og de indendørs og udendørs legepladser på stedet. The Lodge Billund har en restaurant, der serverer alt fra hurtige, lette retter til gourmetretter ved pejsen. Givskud Zoo ligger 30 minutters kørsel derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Værelset var rummeligt, badeværelset var stort og sengen behagelig. Den inkluderede morgenmad var velsmagende med et godt udvalg af produkter. Det fælles rum omkring receptionen var hyggeligt. Vi brugte roomservice til aftensmad, maden var velsmagende, men blev leveret koldt. Personalet var meget dejligt og hjælpsomt! 5 minutter til fods til Legoland!