Motel Hune Lejligheder ligger i Blokhus, 6,3 km fra Faarup Sommerland. Motellet tilbyder indkvartering med have, gratis privat parkering, terrasse og grillfaciliteter. Det har gratis WiFi og ligger ca. 30,6 km fra Lindholm Bakker og 30,6 km fra Rubjerg Knude Fyrtårn. Gæsterne kan få en drink i snackbaren. Værelserne på Motel Hune Lejligheder har en terrasse og er udstyret med kaffemaskine. Nogle af værelserne har desuden køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine. Hvert værelse er udstyret med sengelinned og håndklæder. Motel Hune Lejligheder har en snackbar og tilbyder cykeludlejning. Området er populært for cykling. Helligåndsklosteret ligger 32,2 km fra motellet, og Aalborg Historiske Museum ligger 32,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 24,1 km fra Motel Hune Lejligheder. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver 8,1 point for et ophold for én person.

None

Moderne Sommerhus i Blokus med Terrasse er et feriehus beliggende i Blokhus, Danmark, 5,8 km fra Faarup Sommerland, 30,6 km fra Rubjerg Knude Fyr og 32,2 km fra Lindholm Bakker. Der er 35,4 km til Aalborghus og Budolfi Domkirke. Feriehuset består af 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade samt 1 badeværelse. Helligåndsklosteret ligger 35,4 km fra ferieboligen, og Aalborg Historiske Museum ligger 35,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 25,7 km fra Modern Holiday Home in Blokhus With Terrace.

None

Dette pensionat ligger i en bygning i Hune, omgivet af Haven i Hune Garden, kun 2,5 km fra Blokhus Strand. Den farverige have har flere små terrasser, siddepladser og en café, og der tilbydes gratis WiFi.

Selv om vi opholdt os i lavsæsonen, var haven stadig utrolig smuk, inspirerende og bestemt vores omvej på vej til Sverige værd.

Danland Blokhus Park er et hotel beliggende i Blokhus, Danmark, kun få skridt fra Blokhus Strand. Hotellet har udsigt over havet og har indendørs swimmingpool, spa-faciliteter, fitnessrum og gratis WiFi. Samtlige værelser har balkon, satellit-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken samt eget badeværelse med bruser. Hotellet har også en udendørs pool, en legeplads og en solterrasse. Det ligger 19 km fra Aalborg Lufthavn og 25 km fra Hjørring samt 33 km fra Hirtshals. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,6 for et ophold for én person.

beliggenheden er meget stille, med lyden af havet i baggrunden

Hunetorpvej Ferielejlighed er en charmerende og veludstyret lejlighed, som ligger blot 6 minutters kørsel fra Fårup Sommerland Forlystelsespark i Danmark. Denne lejlighed har fladskærms-tv og fuldt udstyret køkken samt en lys og indbydende opholdsstue med opholdsområde. Lejligheden har også egen indgang og badeværelse med bruser. Gæsterne kan nyde adgang til ejerens have og terrasse, og lejligheden er bekvemt beliggende kun en kort køretur fra Blokhus centrum og den lokale golfklub. Lejligheden ligger også kun 5 minutters kørsel fra Blokhus Strand. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og vurderer den til 9,2 ud af 10 for et ophold for én person.

It ses okay, 250 m from the apartment