I Borre på Møn finder du Havehøjegaard, som tilbyder gratis Wi-Fi og privat parkering til sine gæster. Alle ferieboliger har en terrasse med udsigt til haven, et køkken med køleskab og ovn samt et eget badeværelse med bruser. Derudover er der også kogeplader, brødrister og kedel til rådighed.

En vegetarisk morgenmad serveres dagligt i lejligheden til gæsterne på Havehøjegaard. Der er også mulighed for vandre- og cykelture i nærheden eller at nyde haven.

Overnatningsstedet ligger 8,5 km fra Møns Klint og GeoCenter Klint of Mon. Københavns Lufthavn er den nærmeste lufthavn, som ligger 138 km fra Havehøjegaard.

Beliggenheden har især imponeret par, som har givet karakteren 8,8.

Aquapark, børneaktiviteter, område, beliggenhed, restaurant, børnehave.

Apartment Borre VI er en ejendom beliggende i Borre, Danmark, 6,9 km fra GeoCenter Cliff of Mon, 6 minutters gang fra Klintholm Havn og 1,9 km fra Busemarke. Ejendommen har gratis WiFi overalt og ligger 6,9 km fra Klipperne på Møn.Lejligheden har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser.Stubberup ligger 3,7 km fra lejligheden, og Busene ligger 4 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 140 km derfra.

Vi købte varer fra minimart, og baguetten var fremragende.

Dette slot ligger i den smukke Liselund Park på Møn, kun 5 km fra de fantastiske hvide klipper på Møn. Det har en stor, møbleret terrasse og en smuk have.Hvert værelse på Liselund Ny Slot Hotel er individuelt indrettet og har originale vægpaneler og freskomalerier i loftet. De elegante værelser er udstyret med opholdsområde og skrivebord.Hotellets restaurant serverer danske og internationale retter, og der kan bestilles madpakker til frokost. Om sommeren kan gæsterne nyde lette retter og et udvalg af drikkevarer på Karen Blixen Café, der ligger ved siden af en lille sø.Andre fælles faciliteter omfatter en tv-stue og et grillområde i haven. Der er gratis privat parkering på stedet. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og har givet hotellet en score på 9,9 for et ophold for en enkeltperson.

Vi fik et vidunderligt værelse øverst på hotellet med udsigt over den smukke have.Morgenmaden var smukt anrettet og var velsmagende. Den omkringliggende have er smuk, med masser af muligheder for at gå rundt og beundre udsigten og fuglene. Der går påfugle rundt, masser af ænder og andre fugle. Hvis man er heldig og himlen er klar om natten kan man se alle stjernerne, da dette er et meget afsidesliggende område. Vi tog bilen for at se klipperne, som ligger ret tæt på, og der er uendelige muligheder for at gå rundt.

B&B Tiendegaarden er et bed and breakfast beliggende på en familiegård i Borre, Danmark. Ejendommen ligger 6,2 km fra Møns Klitter og tilbyder gratis WiFi og gratis privat parkering. Der er lydisolerede og opvarmede værelser med enten eget eller fælles badeværelse til rådighed, og nogle af værelserne har adgang til et tekøkken med køleskab. Bed and breakfast har også et fælles tekøkken, en have og en legeplads. Gæsterne kan anmode om morgenmad i en picnickurv, og der kan også lejes cykler til at udforske lokalområdet. Solorejsende har især nydt stedet og har givet det en bedømmelse på 9,0 ud af 10 for et ophold for én person.

Vi elskede det åbne rum og de smukke omgivelser! Vores værelse var rummeligt, komfortabelt, rent og varmt! Vi elskede alt det ekstra læsemateriale, der gav os tips om ting at se og gøre i lokalområdet! Vi elskede også den fælles spiseplads og køkkenudstyr!

Villa Huno ligger i Borre, 3,1 km fra Møns Klint, og tilbyder indkvartering med have, gratis privat parkering og terrasse. Ejendommen ligger ca. 3,1 km fra GeoCenter Klippen af Møn, 1,9 km fra Sømarke og 1,9 km fra Magleby. Stubberup ligger 3,2 km derfra, og Ny Borre ligger 4,7 km fra hotellet.

Perfekt atmosfære, dejlig og rolig flugt fra byen. Restauranten var utrolig og værelset var meget hyggeligt og godt udstyret med madlavningsudstyr.