Hotel Phønix ligger i centrum af Brønderslev, kun 16 miles nord for Aalborg. Dette hotel ligger 12 km fra Fårup Sommerland Forlystelsespark og 22 km fra Aalborg Zoo. Der tilbydes værelser med tv og eget badeværelse samt en restaurant, der serverer traditionelle danske retter, og en bar. Hotellet ligger i nærheden af restauranter, caféer og butikker, og der er en golfbane 3,5 km derfra. Brønderslev togstation ligger en kort gåtur fra hotellet. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 8,2 for et ophold for én person.

Meget søde mennesker, der arbejder på hotellet.

Hostel Brønderslev ligger i byen Brønderslev i Danmark. Der tilbydes hurtig ind- og udtjekning, røgfrie værelser og en fælles opholdsstue med terrasse. Vandrerhjemmet har også et fælles køkken, en legeplads og familieværelser. Hvert værelse på vandrerhjemmet har skrivebord og eget badeværelse med bruser. Nogle af værelserne har udsigt over byen. Gæsterne kan nyde kontinental morgenmad på vandrerhjemmet, og der er vandremuligheder i det omkringliggende område. Rubjerg Knude Fyrtårn og Jens Bangs Stenhus ligger begge 27,4 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 27,4 km fra ejendommen.

Fantastisk hostel. Meget smarte ideer med den hurtigste check ind og check ud. En meget komfortabel og nem måde at finde det på. Elskede det og stærkt anbefale dette sted.