Hummingen Camping Hus 2 er en feriebolig ved stranden i Dannemare, Danmark. Der er have, fælles opholdsstue, terrasse og gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, opholdsstue, fuldt udstyret køkken og 1 badeværelse. Der er gratis privat parkering på stedet og en legeplads for børn. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 135,2 km fra ejendommen.

Vi kom til Lolland for at arbejde i en kort periode, vi var 3 personer, og vi boede på Hummingen Camping hus 2

Sommerhus Dannemare XXX er en feriebolig beliggende i byen Dannemare. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen. Boligen har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn, Lübeck Lufthavn, ligger 133,6 km derfra.”

"Rigtig hyggeligt hus. Ikke langt fra Nakskov, hvor der er en dejlig swimmingpool at bade i."

Attraktivt feriehus på Lolland med terrasse er et feriehus beliggende i Dannemare, kun 48,3 km fra Fehmarnsund. Ejendommen tilbyder ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 43,5 km fra Niobe-monumentet og 45,1 km fra Burgstaaken Havn. Det har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Faciliteterne omfatter tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Ferieboligen har en legeplads og ligger 33,8 km fra færgehavnen Puttgarden og 43,5 km fra Jimi-Hendrix-Memorial. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, som ligger 133,6 km fra ejendommen.

Alles war soweit okay. Keine Beanstandungen!

Dette 6-personers sommerhus i Dannemare ligger i Dannemare, blot 48,3 km fra Fehmarnsund og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 43,5 km fra Jimi-Hendrix-Memorial og 33,8 km fra Færgehavn Puttgarden.

None