Lille Degnbøl Feriehus ligger 20 minutters kørsel fra det centrale Hjørring i Nordjylland og er et charmerende feriehus fra 1886. Der tilbydes gratis WiFi og en haveterrasse med grill og opholdsområde. Huset har tre soveværelser, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og badeværelse med bruser. Der er også en vaskemaskine og et stort opholdsområde med tv. Feriehuset ligger på en gammel gård, hvor der også er andre ferielejligheder og dyr som æsler, heste og fugle, som børnene kan se på. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Hjørring Golfklub ligger begge inden for 15 minutters kørsel, og Uggerby Strand ligger kun 4,3 km derfra. Hirtshals, med færger til Norge, Færøerne og Island, ligger kun 6,8 km derfra. Der er gratis privat parkering ved siden af huset.

Stedet var som en lille hemmelig have. Haven var smuk, huset var meget pænt, det var ryddeligt og praktisk. Værterne var super søde og hjælpsomme. Vores familie nød at se alle dyrene. Vi kan anbefale.

Lille Degnbøl ligger på landet i Hirtshals, kun 6,8 km fra Nordsøen Oceanarium og færgerne til Norge, Faoroyar og Island, og tilbyder lejligheder med gratis WiFi og fuldt udstyret køkken. Ejendommen stammer fra 1886 og har en opholdsstue med tv, eget badeværelse og et køkken med komfur og køleskab. Der er te og kaffe til rådighed for gæsterne. Lille Degnbøl har et bålområde, hvor gæsterne kan slappe af og observere gederne og hestene på stedet. Der er gratis privat parkering ved siden af lejlighederne. Uggerby Strand ligger kun 4,3 km derfra, og Hjørring bymidte ligger 15 minutters kørsel fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,2 point for et ophold for en person.

Wow 🤩 et smukt sted, der overraskede mig meget, fordi billederne ikke så så så godt ud som i virkeligheden, desværre var jeg der kun i meget kort tid, men jeg vil helt sikkert komme tilbage en dag for at hvile og slappe af. Ejere meget søde og hjælpsomme, jeg anbefaler 100%!