Dette hotel ligger 5 km fra Øresundsbroen og 15 minutters kørsel fra Københavns Internationale Lufthavn. Der tilbydes te- og kaffefaciliteter på værelset, gratis trådløs internetadgang og parkering på stedet. De lyse værelser på Copenhagen Airport Hotel har kabel-tv, og de fleste har udsigt over Øresundssundet. Hotellets restaurant serverer traditionelle danske retter, og der er en terrasse, hvor man kan spise i det fri i varmere vejr. Dragør busstation ligger inden for 5 minutters gang fra hotellet, og Bella Exhibition Center ligger 3,5 km derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 8,7 for et ophold for en enkelt person.

Vi boede to nætter på Badehotellet i Dragø. Jeg har aldrig oplevet så hjælpsomt personale, som virkelig gjorde alt for at gøre vores ophold vidunderligt. Vores situation ændrede sig, vores datter kom, så vi blev simpelthen opgraderet til en suite med et smil 😊

Dette hotel ved vandet ligger i det historiske centrum af Dragør, 7,5 km fra Københavns centrum, og tilbyder gratis WiFi og parkering. Samtlige lejligheder på hotellet har 32″ fladskærms-tv og adgang til en fælles terrasse.

En lejlighed med 2 soveværelser ved havet er altid bedre end hoteller for familier.