Hyggelig lille lejlighed er en hyggelig lejlighed med 1 soveværelse i Ebeltoft, Danmark. Der er udsigt til haven, gratis privat parkering og gratis WiFi. Lejligheden ligger blot 2,4 km fra Vibaek Strand og 30,6 km fra Djurs Sommerland, en populær forlystelsespark. Gæsterne kan nyde en række udendørs aktiviteter, såsom vandreture, windsurfing og dykning i det omkringliggende område. Lejligheden er udstyret med fladskærms-tv og fuldt udstyret køkken med køleskab. Der er håndklæder og sengelinned for gæsternes bekvemmelighed. Lejligheden ligger i nærheden af flere populære attraktioner, såsom Steno Museum og Aarhus Naturhistoriske Museum, som begge ligger 49,9 km væk. Den nærmeste lufthavn, Aarhus Lufthavn, ligger kun 15 km fra ejendommen. Især solorejsende nyder beliggenheden og vurderer den højt for et ophold for én person.

Fantastisk beliggenhed. Meget rummelig. Samlet set god aftale for pengene

Hyggeligt Sommerhus Øer Maritime ferieby Ebeltoft er et feriehus beliggende i Ebeltoft, Danmark, 37 km fra Djurs Sommerland. Ejendommen tilbyder fitnesscenter, have, terrasse, restaurant og gratis privat parkering samt gratis WiFi og havudsigt. Feriehuset har aircondition, 3 soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med bruser og spabad. Der er håndklæder og sengelinned, og gæsterne kan benytte en sauna på stedet eller tage på vandreture i det omkringliggende område. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 20,9 km derfra.

dejligt hus god plads. stedet ligger godt, men ikke helt så godt, hvis man ikke har bil med😀

Sommerhuset Ebeltoft CXVI er et feriehus med terrasse og grillfaciliteter beliggende i Ebeltoft, 38,6 km fra Djurs Sommerland. Der tilbydes adgang til bordtennis og gratis WiFi. Boligen har fem soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Den nærmeste lufthavn, Aarhus Lufthavn, ligger 22,5 km fra ejendommen.”

None

Dette feriehus til 10 personer ligger i Ebeltoft, kun 22,5 km fra Djurs Sommerland, og tilbyder terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 46,7 km fra Aarhus Universitet og 46,7 km fra Aarhus Domkirke. Ejendommen består af 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Der er også et tv. Steno Museum og Aarhus Naturhistoriske Museum ligger begge 46,7 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 6 km fra ferieboligen.

"Dejligt stort hus med en god beliggenhed og en fantastisk terrasse."

Sommerhuset Holmehøj ligger i Ebeltoft, blot 1,9 km fra Vibaek Strand, og tilbyder indkvartering med have, terrasse, bar og gratis WiFi. Der er gratis privat parkering på stedet, og gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og cykling i det omkringliggende område. Feriehuset har aircondition, 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt 1 badeværelse. Det er udstyret med fladskærms-tv med satellitkanaler og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Feriehuset har også en grill og tilbyder cykeludlejning. Personalet i den døgnåbne reception kan tale dansk, tysk, engelsk og svensk og kan hjælpe gæsterne med at planlægge deres ophold. Djurs Sommerland ligger 30,6 km fra ejendommen, og Steno Museum ligger 48,3 km derfra. Aarhus Lufthavn ligger 14 km fra Holiday Home Holmehøj.

Dejligt hus med veludstyret køkken, fredfyldt beliggenhed. Regelmæssige hjortebesøg. Godt til afslapning. Meget imødekommende og rar ejer.

Ebeltoft-rooms er et pensionat beliggende i Ebeltoft, 2,5 km fra Vibaek Strand. Der tilbydes gratis WiFi og udsigt over byen. Pensionatet har en terrasse, udsigt over haven, opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Pensionatet har også komfur, brødrister, kedel og kaffemaskine. Ebeltoft-værelser tilbyder en solterrasse, og der er en have med grill på ejendommen. Gæsterne kan nyde vandreture og fiskeri i det omkringliggende område. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 7,5 km fra pensionatet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,7 for et ophold for én person.

Meget gode senge, stort værelse, okay køkken og fremragende badeværelse, og bord, stole osv. i haven. Bedste sted i wery romantisk gade i byens centrum,

Det 5-stjernede feriehus i Ebeltoft ligger i Ebeltoft og tilbyder et feriehus med gratis WiFi, terrasse og grillfaciliteter. Feriehuset består af 5 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Der er også et tv til rådighed for gæsterne. Ejendommen har også en legeplads, som gæsterne kan benytte sig af. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 19,3 km fra ferieboligen.

None

Dukkehuset er et feriehus i Ebeltoft, kun en kort gåtur fra Boeslum Strand. Der er have, terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Huset har aircondition, 2 soveværelser, opholdsstue, fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også fladskærms-tv, Blu-ray-afspiller, dvd-afspiller og cd-afspiller. Gæsterne kan leje cykler på ejendommen og nyde aktiviteter som vandreture og fiskeri i det omkringliggende område. Dukkehuset ligger i kort afstand fra Djurs Sommerland og Aarhus Lufthavn.

En fantastisk beliggenhed, fred og ro. Udlejer var fremragende uden at

Ebeltoft Midtby er en lejlighed beliggende i Ebeltoft, 2,1 km fra Vibaek Strand og 30,6 km fra Djurs Sommerland. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi og en have med terrasse og udsigt over byen.Ferieboligerne på Ebeltoft Midtby har terrasse, fladskærms-tv og fælles badeværelse med hårtørrer. Køkkenet er udstyret med et køleskab, en kogeplade, en brødrister og en kaffemaskine.Lejligheden har en legeplads, og der er både cykeludlejning og biludlejning til rådighed. Man kan dyrke windsurfing og fiskeri i nærheden.Steno Museum ligger 48,3 km fra lejligheden, og Aarhus Naturhistoriske Museum ligger 49,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aarhus, 15 km fra Ebeltoft Midtby, og ejendommen tilbyder en lufthavnstransport mod betaling.Solorejsende sætter især pris på lejlighedens beliggenhed og giver den 9,9 for et ophold for én person.

Super sød & ægte lejlighed i den mest centrale beliggenhed! Værten er super flink & venlig. Dejligt at have baghaven til at bruge også! Kunne ikke have haft et hyggeligere ophold i Ebeltoft her:)

Disse lejligheder har moderne køkkenfaciliteter og terrasse eller balkon med udsigt over Ebeltoft-bugten. Der er gratis WiFi, og Aarhus by ligger 28 km derfra.Samtlige lejligheder på Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant har fladskærms-tv, sofaer og spisebord. De har også te-/kaffefaciliteter, elkomfur og opvaskemaskine. Hvert soveværelse har et walk-in-closet.Hotellet har en gourmetrestaurant med en terrasse i hovedbygningen.Fregatten Jyllands krigsskib fra det 19. århundrede ligger 500 meter fra Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant, og Nationalpark Mols Bjerge ligger i nærheden.Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,6 for et ophold for én person.

Jeg kunne godt lide følelsen af rum og belysning. Enestående beliggenhed. Rolig og diskret.

Dette 5-personers sommerhus på en feriepark i Ebeltoft ligger i Ebeltoft, kun 37 km fra Djurs Sommerland. Der tilbydes ferieboliger med terrasse og gratis WiFi.Feriehuset har 2 soveværelser, tv, et udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser.Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, 20,9 km fra ferieboligen.

Beliggenhed, sommerhus og faciliteter

Baghuse er en lejlighed ved stranden i Ebeltoft by, blot 2,1 km fra Vibaek Strand. Lejligheden har en terrasse og ligger i et område, hvor gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og windsurfing. Lejligheden har et soveværelse, et badeværelse, en opholdsstue med fladskærms-tv, et fuldt udstyret køkken samt en terrasse med udsigt over byen. Baghuse tilbyder også cykeludlejning. Lejligheden ligger 30,6 km fra Djurs Sommerland og 49,9 km fra Steno Museum. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 15 km derfra. Solorejsende sætter især pris på denne lejligheds beliggenhed og vurderer den til 10 ud af 10 for et ophold for én person.

Meget sødt lille hus lige i det gamle centrum af Ebeltoft, perfekt til en ferie for et par!

Dette 5-stjernede feriehus ligger i Ebeltoft og har en privat opholdsstue med kabel-tv og dvd-afspiller samt et fuldt udstyret køkken med køleskab. Derudover ligger det 30,6 km fra Djurs Sommerland, 48,3 km fra Steno Museum og 48,3 km fra Aarhus Naturhistoriske Museum. Det ligger 11 minutters gang fra Vibaek Strand og tilbyder gratis privat parkering og gratis WiFi. Aarhus Universitet og Aarhus Domkirke ligger begge 48,3 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, 14 km fra ejendommen. Især solorejsende er glade for beliggenheden – de vurderede den til 8,9 for et ophold for én person.

None

Ebeltoft Park Hotel er en bekvem mulighed for rejsende og ligger kun en kort gåtur fra Ebeltoft Sandstrand og tilbyder gratis WiFi og parkering. Hotellets værelser har tv, opholdsområde og eget badeværelse med brusebad. Hotellet ligger tæt på nationalparken Mols Bjerge, som ligger 9,3 km væk, og er inden for 45 minutter fra Aarhus og Djurs Sommerland Temapark. Der findes også caféer og restauranter i det nærliggende område. Aarhus Lufthavn ligger 20 minutters kørsel fra hotellet.

Meget venligt personale og dejlig beliggenhed

Vigen Ferielejligheder ligger i centrum af Ebeltoft, blot 100 meter fra det gamle rådhus. Der tilbydes gratis parkering og lejligheder med fuldt udstyret køkken og eget badeværelse med bruser. Alle lejlighederne på Vigen har en stor kombineret opholds- og spisestue med tv og opholdsområde, og mange af dem har udsigt over Ebeltoft-bugten. Gæsterne har gratis adgang til den indendørs swimmingpool, og hotellet har også et solarium og et dartskib til rådighed på stedet. Personalet kan hjælpe med at arrangere greenfee på den nærliggende Ebeltoft Golfklub, som ligger kun 2,5 km derfra. Restauranten på stedet serverer både lette snacks og internationale retter. Fregatten Jyllands krigsskib fra 1860 ligger kun 500 meter derfra, og Djurs Sommerland Forlystelsespark ligger 16 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver 9,6 i bedømmelse for et ophold for én person.

Beliggende centralt i Ebeltoft tæt på Fregatten Jylland. Det er i den gamle maleriske del af byen, og der er et Aldi-supermarked ca. 10 minutters gang derfra. Lejligheden var enkel og havde nok redskaber og porcelæn til at dække vores ophold. Vi betalte ekstra for sengelinned, og dette blev leveret i forseglede poser ved ankomsten - alt var meget rent.

Danhostel Ebeltoft ligger på en bakketop omgivet af natur, ca. 15 minutters gang fra det centrale Ebeltoft. Der tilbydes gratis parkering, fælles køkken og udsigt over byen, Ebeltoft-bugten og nationalparken Mols Bjerge. Vandrerhjemmets værelser har eget badeværelse med brusebad og gratis WiFi. Danhostel Ebeltoft har vaskemaskiner, tørretumbler og en legeplads til børn samt et fuldt udstyret gæstekøkken og et udendørs køkken og grill. EBIC Sports Center, som har et fitnesscenter, en swimmingpool og sportsfaciliteter, ligger ved siden af vandrerhjemmet. Den omkringliggende nationalpark Mols Bjerge Nationalpark byder på muligheder for vandreture og fiskeri, og personalet kan give turistinformation og anbefale restauranter og nærliggende attraktioner. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver det en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Fantastisk beliggenhed. Fantastisk arkitektur. Brutalistisk i stil. Som gæst på vandrerhjemmet føler du dig helt hjemme i et internationalt miljø, designet af en af de førende danske designstudier fra 1960'erne. Udsigten er spektakulær i en smuk harmoni med den omgivende natur, sand og klitter ved Lakolk. Renoveret med respekt for den oprindelige stil. Der er alt hvad vi har brug for i et velassorteret køkken. Vi vil gerne komme tilbage igen.