Villa Amalie ligger blot 2,6 km fra Flensborg Havn og 24,1 km fra Flensborg Søfartsmuseum og tilbyder have og gratis WiFi. Der er gratis privat parkering på stedet, og gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture og fiskeri i det omkringliggende område.Villaen har en terrasse med havudsigt og har 2 soveværelser, en opholdsstue, fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser. Håndklæder og sengelinned kan stilles til rådighed mod et tillægsgebyr.Villa Amalie ligger 25,7 km fra gågaden Flensborg og 27,4 km fra Flensborg togstation, og Villa Amalie ligger 19,3 km fra Sønderborg Lufthavn.

Alt, mega faciliteter, top beliggenhed, super rent, vil helt sikkert komme tilbage.

Husbåd-LaFe Flensburger Förde ligger i Egernsund, blot 25,7 km fra Flensborg Søfartsmuseum. Båden har indkvartering ved stranden med restaurant, grillfaciliteter og gratis WiFi. Der er en terrasse og ligger i et område, hvor gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og cykling. Båden er udstyret med 2 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med havudsigt. Der er også en legeplads. Flensborg Havn ligger 27,4 km fra Hausboot-LaFe Flensburger Förde, og der er 27,4 km til fodgængerområdet Flensburg. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 19,3 km fra båden.

Fantastisk beliggenhed, fantastisk udsigt. Jeg elskede stedet og den omhyggelighed, der blev lagt i detaljerne. Jeg sov vidunderligt og følte mig helt fantastisk! Kan kun anbefale det!