Hjerting Badehotel ligger lige ved stranden og byder på imponerende udsigt over Nordsøen samt gratis WiFi. Hotellet har spa og motionscenter og ligger 9,7 km fra Esbjergs centrum. Værelserne er lyse og luftige og omfatter fladskærms-tv og minibar. Nogle af værelserne har naturskøn udsigt over Skallingen og øerne Fanø og Langli. Hotellets restaurant Strandpavillonen serverer gourmetretter med panoramaudsigt over Ho Bugt, og Ship-Inn er en engelsk pub og café, der serverer lette retter og drikkevarer i afslappede omgivelser. Der kan lejes cykler til at udforske omgivelserne, og hotellets personale kan anbefale golfbaner i nærheden. Der er gratis parkering på stedet, og solorejsende sætter især pris på beliggenheden – de gav hotellet 9,2 for et ophold for én person.

de byder dig velkommen, hvis du rejser med hund, og de har en separat plads til dig i restauranten og til morgenmad, dejlig hyggelig indretning, cottage stil

Scandic Olympic Hotel ligger i centrum af Esbjerg, Danmark, og tilbyder gæsterne komfortable værelser og gratis offentlig parkering. Hotellet har en restaurant, der serverer skandinaviske tapas, salater og andre retter, samt en hyggelig bar. Værelserne er udstyret med eget badeværelse og tilbyder et sted, hvor gæsterne kan slappe af. Solorejsende nyder især hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 8,4 for et ophold for én person. Hotellet ligger tæt på havnen og andre lokale attraktioner.

None

Høloftet BB er et bed and breakfast beliggende i Esbjerg, Danmark, i Syddanmark. Det ligger i nærheden af Tobøl og Sjælborg og tilbyder indkvartering med gratis WiFi og gratis privat parkering. Nogle af ferieboligerne har balkon med udsigt over haven, fuldt udstyret tekøkken samt eget badeværelse med bruser. Der serveres kontinental morgenmad dagligt på Høloftet bb. Bed and breakfast har en solterrasse. Museum of Fire-Fighting Vehicles Denmark ligger 12,2 km derfra, og Museum Frello ligger 12,6 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 15 km fra Høloftet bb. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person.

Stuff are so nice , værelser er så rene og smukke designs

Hotel Britannia ligger i hjertet af Esbjerg, kun få skridt fra Heerups Have og 50 meter fra Torvet Plads, og tilbyder gratis WiFi samt stilfuldt indrettede værelser med fladskærms-tv. Hotellet har den nordiske finrestaurant Restaurant Mundheld samt loungebaren og caféen Appetiit, som serverer frokost, middag og et udvalg af specialøl og cocktails. Hotel Britannia tilbyder også en daglig morgenbuffet. Gågaden Kongens Gade ligger 150 meter derfra, og Esbjerg Hovedbanegård ligger 5 minutters gang fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,2 for et ophold for en enkelt person.

Meget fint hotel med hjælpsomt personale og god beliggenhed.Et af de bedste steder at bo i Esbjerg. :)

Hotel Ansgar ligger kun 10 minutters gang fra Esbjerg Station og har en bekvem beliggenhed i et centralt og alligevel roligt område af byen. Hotellet tilbyder gratis WiFi og gratis privat parkering samt individuelt indrettede værelser med tæppebelagte gulve, eget badeværelse og fladskærms-tv med kabel- og betalingskanaler. Esbjerg færgeterminal ligger blot 15 minutters gang derfra, og hotellet ligger også inden for 6,2 km fra Esbjerg Lufthavn. Ud over den komfortable lounge tilbyder hotellet også gratis kaffe og te hele dagen i lobbyen. De populære destinationer Billund og Legoland Theme Park ligger en times kørsel derfra. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

reat hotel og personalet er dejligt . God morgenmad komfortable senge og fantastisk beliggenhed i Esbjergs centrum

Cabinn Esbjerg er et hotel beliggende i Esbjerg, en by på den danske vestkyst. Det ligger kun 100 meter fra Kongens Gade, en populær butiksgade i byen. Hotellet tilbyder gratis WiFi og private værelser med moderne badeværelser. Samtlige værelser på Cabinn Esbjerg er indrettet i en lys stil og er udstyret med fladskærms-tv samt gratis te- og kaffefaciliteter. Gæsterne kan slappe af i tv-stuen eller spille et spil billard i den døgnåbne reception. Hotellet har også en lobbybar, hvor der serveres drikkevarer. Esbjerg Hovedbanegård ligger blot 5 minutters gang derfra, og Esbjerg Kunstmuseum kan nås på 5 minutters gang. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,7 ud af 10 for et ophold for én person.

dejligt sted, kunne ikke få en bedre beliggenhed, vil helt sikkert booke her igen.

A Place To Hotel Esbjerg er et 4-stjernet hotel beliggende i Esbjerg, Danmark. Der er restaurant, bar, have og gratis WiFi. Hotellet tilbyder bagageopbevaring og har familieværelser. Værelserne på hotellet har klædeskab, balkon, eget badeværelse, fladskærms-tv, sengelinned og håndklæder. Alle værelser har også køleskab. Der serveres kontinental morgenmad eller morgenbuffet på hotellet. Gæsterne kan spille bordtennis på hotellet, og området er populært for cykling. Fanø ligger 7 km fra hotellet, mens Ribe ligger 27 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 55 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person

Fremragende morgenmad, en grill ville være fantastisk til at riste brød.