Nissum Fjord Camping i Fjand Gårde tilbyder indkvartering med udsigt over haven, en sæsonåben udendørs swimmingpool, en have, en fælles opholdsstue, en terrasse og en restaurant. Nogle af ferieboligerne har også et køkken med køleskab, ovn og komfur. Campingpladsen har en legeplads, og gæsterne kan tage på vandreture eller cykelture i de omkringliggende områder. Fjandø ligger 3,1 km fra overnatningsstedet, og Vang ligger 3,1 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 70,8 km fra Nissum Fjord Camping. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,0 for et ophold for én person.

Dejlig lille, men praktisk talt opløst hytte i en stille lejr. Vi nød køkkenet samt de relativt komfortable senge. Stedet er ideelt til cykling vi brugte gården til opbevaring af vores cykler.

Feriehus med 3 soveværelser i Ulfborg 23 er et feriehus beliggende i Fjand Gårde, Danmark, kun 3,9 km fra Fjandø. Feriehuset tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi og ligger 6,4 km fra Husby og 7,4 km fra Thorsminde.Feriehuset med 3 soveværelser har en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser.Feriehuset ligger 3,9 km fra Vang og 5,3 km fra Sønder Nissum. Den nærmeste lufthavn, Midtjyllands Lufthavn, ligger 72,4 km derfra.

Huset er beskyttet mod pålandsvind af en lille skov og ligger kun 12 minutters gang fra stranden via skjulte stier. Et velassorteret supermarked ligger kun tre minutters kørsel derfra. Feriehuskomplekset er tydeligt lille. Selve det moderne hus er udstyret i køkkenet med masser af nyttigt service og gryder og pander. Den har en halvlukket veranda, hvilket bestemt er en fordel med mindre børn, hvilket ikke er tilfældet med nabohusene. Sengene er komfortable.