Dette familiedrevne vandrehjem ligger i Fredensborg og har en rummelig have med gratis grillfaciliteter og udsigt over Fredensborg Slot og dets orangeri. Slottet ligger ca. 10 minutters gang derfra. Vandrerhjemmet tilbyder enkle værelser med eget eller fælles badeværelse. Der er også et fælles køkken for gæster, der ønsker at tilberede deres egne måltider. Om sommeren har vandrerhjemmet en café og en overdækket terrasse, hvor gæsterne kan slappe af med en forfriskning. Der er også en fælles opholdsstue med pejs. Fredensborg togstation ligger 0,7 km fra vandrerhjemmet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver det en bedømmelse på 8,4 for et ophold for én person.

Ejeren er meget flink og venlig. Hun hjalp os med at opgradere vores værelse til et meget mere rummeligt værelse uden at betale et ekstra gebyr. Vi er meget taknemmelige for den hjælp, som ejeren har givet os!

Pedersminde Gæstehus er et feriehus beliggende i Fredensborg, Danmark. Ejendommen har en have, fælles opholdsstue og terrasse og tilbyder gratis WiFi og gratis privat parkering. Feriehuset har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Gæsterne kan nyde at grille og vandre i det omkringliggende område, og Dyrehavsbakken og Grundtvigs Kirke ligger begge inden for en kort køretur. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 45,1 km fra ejendommen.

Det er et perfekt sted at være. Hyggeligt, en fantastisk åben udsigt ud i landskabet, absolut ro og plads nok til alle. Vi har virkelig nydt vores ophold....er allerede savner morgenkaffen med udsigt

Hotel Fredensborg Store Kro ligger i det charmerende landskab i Nordsjælland, ved siden af Fredensborg Slot. Hotellet byder på en elegant, traditionel atmosfære, hvor gæsterne kan opleve historien på første hånd.

beliggenheden i det centrale Sjælland er fantastisk til at udforske området med slottet og det smukke landskab.