Hotel Medio Fredericia ligger 1 times kørsel fra Legoland og 0,9 km fra E20. Der tilbydes gratis parkering og WiFi. Hotellet har en terrasse og en bar, hvor gæsterne kan slappe af og nyde drinks. Hotellets restaurant serverer daglige specialiteter om aftenen. Hotellet har også en legeplads med gynger og en trampolin. Værelserne på Hotel Medio Fredericia har kabel-tv, eget badeværelse og enkel indretning. Populære aktiviteter i området omfatter vandreture, fiskeri og cykling. Den gamle bindingsværksbro, der krydser Danmarks Lillebælt, ligger 2,5 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver det en 8,2 i bedømmelse for et ophold for én person.

Godt udvalg af morgenmad. Hyggeligt og rummeligt.

Best Western Plus Hotel Fredericia ligger i det grønne, rekreative område Madsby Park og har udsigt over en lille sø. Hotellet tilbyder lyse, moderne værelser med gratis WiFi og ligger ved siden af Frederica Sports Center og 300 m fra Messe C Conference Center.Samtlige værelser på Best Western Plus Hotel Fredericia har digital-tv, skrivebord og eget badeværelse med bruser. De har også historiske fotografier af Fredericia bymidte, som ligger inden for 5 minutters kørsel fra hotellet.Hotellet har en restaurant på stedet, der serverer danske retter, og en bar, der er åben hele dagen. Der serveres en morgenbuffet hver morgen.

Vidunderligt personale i receptionen/registreringen - Natasha var så hjælpsom! Værelset var rent, og pladsen blev udnyttet effektivt. Vi valgte et værelse med aircondition og værdsatte, at det blev tilbudt. Fremragende middag og fantastisk tjenerpersonale. Morgenmaden var ikke så "vellykket" en bestræbelse for os, som amerikanere, men alle andre elskede den!

Hotel Gammel Havn ligger i Fredericia, mindre end 300 m fra den historiske bymidte og med udsigt over Fredericia Havn. Hotellet har en café, tv-stue, gratis WiFi og gratis parkering på stedet. Værelserne på Hotel Gammel Havn er udstyret med opholdsområde, tv og eget badeværelse med brusebad. Strygejern og hårtørrer kan lånes i receptionen. I de varmere måneder kan gæsterne nyde udsigten over haven og marinaen fra hotellets terrasse. Personalet kan anbefale lokale restauranter til måltider. Den nærliggende historiske park Fredericia Vold har mure, voldgrave og bastioner fra det 17. århundrede, og Fredericia Station ligger 6 minutters bustur derfra. Fredericia Sportscenter ligger inden for 2,6 km. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver 9,1 point for et ophold for én person.

Værelserne er meget komfortable og god morgenmad. Legeområde med spil. Der er enighed om cykel service. Placeringen er i byens centrum nær restauranter ved siden af havnen.