Dette hotel ligger i Frederiksværk, Danmark, mellem Arresø Sø og Roskilde Fjord. Det har værelser med kabel-tv og eget badeværelse. Der er også gratis WiFi. Hotellet ligger i Region Nordsjælland, kun 8,1 km fra Hundested og 13 km fra Hillerød. Golfspil er populært i området, og den nærmeste golfbane ligger kun 2,1 mi derfra. Helsinge er 9,9 mi væk, mens Helsingør er 25 mi væk. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,3 for et ophold for én person.

None

Nordsjællands Ferieboliger er et lejlighedshotel i Frederiksværk, Danmark, med gratis WiFi overalt på ejendommen. Ferieboligerne har fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser, og køkkenet har køleskab, ovn, mikrobølgeovn, kogeplade og elektrisk tekande. Københavns Lufthavn ligger 72,4 km fra ejendommen. Solorejsende nyder især beliggenheden, da de vurderede den til 8,8 ud af 10 for et ophold for én person.

Nyrenoverede lejligheder med et flot design og alle de nødvendige faciliteter. Beliggende i byens gågade, omgivet af caféer, butikker, barer og restauranter. Frederiksværk er en hyggelig lille by med broer, vand og smuk natur. Ind- og udtjekningsproceduren foregår automatisk og er meget ligetil. Der er gratis parkering på stedet. Stærkt anbefalet!