Smidstrupvej 3 -Hytten er en feriebolig i Gadbjerg, kun 16,1 km fra Legoland Billund. Der tilbydes gratis cykler, en have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og fiskeri i det omkringliggende område. Feriehuset har to soveværelser, et badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over floden. Der serveres kontinental morgenmad eller morgenbuffet, og der er en legeplads. Koldinghus kongeslot – ruin – museum ligger 37 km derfra, og Givskud Zoo ligger 9,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 17,7 km fra opholdet på gården. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det en score på 8,8 for et ophold for én person.

Meget søde ejere, imødekommende og opmærksomme under vores ophold. Dejlig morgenmad, faciliteter i køkkenet, herunder vaskemaskine og ovn var til rådighed for gæsterne. Meget rolig beliggenhed på landet garanterede en god søvn!

Lille Margrethe er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Gadbjerg, Danmark. Der tilbydes gratis WiFi, have og gratis privat parkering. Det ligger inden for rækkevidde af Koldinghus Kongeslottet – Ruin – Museum, Givskud Zoo, Jelling sten, Legoland Billund, Lalandia Water Park og LEGO House Billund. Lejligheden har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Der er håndklæder og sengelinned. Ejendommen tilbyder lufthavnstransport mod betaling til Billund Lufthavn, som ligger 20,9 km derfra.

beliggenhed, størrelse, ejer, parkering, ekstra toilet, meget komfortable senge og gennemtænkt sengetøj, udendørs opholdsområde, kæledyrsvenligt,