Urhanen er et feriehus beliggende i Gedser, kun 27,4 km fra Middelaldercentret. Der tilbydes indkvartering med gratis cykler, en have, en terrasse og gratis WiFi. Ejendommen ligger i en bygning fra 1976 og tilbyder gratis privat parkering. Feriehuset har 3 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt 1 badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Håndklæder og sengelinned kan stilles til rådighed mod et tillægsgebyr. Den nærmeste lufthavn er Rostock-Laage Lufthavn, 96,6 km fra ejendommen.

God værdi for pengene. Meget ukomplicerede værter med en hurtig e-mail reaktionstid, et hus med en stor have, et dejligt og roligt sted midt i naturen. Også et godt sted at besøge mange dejlige steder: stranden er ca. 600 m fodgængerafstand. Et par km længere oppe langs kysten er der et naturreservat med vilde heste og køer. København er lidt over en time væk i bil.For familier ville en vaskemaskine dog være en hjælp, det vidste vi dog på forhånd, så det er ikke en klage, kun en idé til forbedring.

Købmandsgaardens B&B er et bed and breakfast beliggende i et naturskønt område 17 km fra Middelaldercentret. Der er restaurant, have, fælles opholdsstue og terrasse. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen. Bed and breakfast tilbyder gæsterne kontinental morgenmad og har desuden faciliteter til bordtennis, fiskeri og cykling. Den nærmeste lufthavn er Rostock-Laage Lufthavn, som ligger 91,7 km derfra. Solorejsende har især været glade for stedet, idet de har givet 9,0 point for et ophold for én person.

Alt andet. Værelset var hyggeligt og rent. Maden virkelig god. De lavede et specielt måltid til min søn selvom det ikke var på rhe menu. Meget hundevenlig samt.

Dette eksklusive feriehus ligger i Gedser, kun 25,7 km fra Middelaldercentret, og har eget spabad samt terrasse med grillfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen.

None

Skelby Præstegaard i Gedser har udsigt over haven og tilbyder indkvartering, gratis cykler, en have, en fælles opholdsstue, en terrasse og en bar. Bed and breakfast har både WiFi og privat parkering uden beregning.

Et charmerende bed and breakfast med en meget velsmagende morgenmad, der serveres i en spisestue fyldt med atmosfære og atmosfære. Stedet er tæt på færgen, så praktisk, hvis du er på timelang vej til kontinentet Gedser-Rostock.