Scandic Glostrup er et hotel beliggende tæt på motorvej E55 og tilbyder gæsterne adgang til et fitnesscenter med sauna, gratis WiFi og gratis parkering. Hotellets værelser er udstyret med satellit-tv, skrivebord og eget badeværelse med brusebad. Nogle af værelserne har desuden separat opholdsområde med siddemøbler. Hotellets restaurant serverer en morgenbuffet hver morgen og tilbyder en a la carte-menu med moderne danske retter om aftenen. Der er også en kiosk på stedet. Copenhagen Golf Center ligger en kort køretur fra hotellet, og byens centrum ligger ca. 10 km derfra.

Beliggenheden er god. Maden var frisk. Rent og godt sted at starte dagen med en kop kaffe.

Dette miljøvenlige hotel ligger inden for 20 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn, byen og Bella Center. Hotellet har en prisbelønnet restaurant, gratis parkering og gratis adgang til wellnessfaciliteterne. Værelserne på Glostrup Park har fladskærms-tv, te-/kaffefaciliteter og minibar. Der er gratis trådløs internetadgang på hele hotellet. Wellnesscentret har sauna, solarium og fitnesscenter samt dampbade og massagebruser. Gæsterne kan også slappe af ved pejsen i lobbyen eller i tv-loungen. Restauranten La Cocotte og vinkælderen har specialiseret sig i dansk-fransk køkken lavet af friske, sæsonbestemte råvarer. Især solorejsende er glade for stedet og giver hotellet en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person.

Roligt hotel, komfortabel seng og stort værelse.

A Hotels er et hotel beliggende i Glostrup, Danmark, en forstad til København. Der tilbydes værelser med gratis WiFi, fladskærms-tv og eget badeværelse. Nogle af værelserne har opholdsområde samt balkon eller terrasse. Hotellet har en bar og en døgnåben reception, og der tilbydes gratis privat parkering på stedet. Der er også en restaurant på stedet. Hotellet ligger 6,2 km fra det centrale København, 2,5 km fra Brøndby Stadion og 4,3 km fra Københavns Zoo. Den nærmeste lufthavn er København Kastrup Lufthavn, som ligger 13 mi derfra. Især solorejsende er glade for beliggenheden – de gav hotellet en 8,6 for et ophold for én person.

Hotellet lå lige på vores vej fra København til Hobro.