Kystvejens Hotel er et hotel beliggende i Grenaa, med udsigt over skoven ved Grenaa Strand. Der tilbydes gratis WiFi og moderne værelser med 32″ fladskærms-tv. Hotellet har en terrasse og 650 klassiske og moderne danske kunstværker, og Grenaa bymidte ligger kun 1,9 km derfra.

Maden er fremragende og veltilberedt

Hytten er et lille hus i Grenå, som tilbyder indkvartering med gratis WiFi og terrasse. Ejendommen ligger 22,5 km fra Djurs Sommerland og har en have og gratis privat parkering.

Dejlig og hyggelig lille hytte. Hurtig og nem kommunikation med ejeren

Hotel Marina ligger i Grenå, kun en kort gåtur fra stranden og Kattegatcentret Oceanarium. Der er gratis adgang til sauna og indendørs pool, og der er gratis wi-fi overalt på ejendommen. Samtlige værelser på hotellet har satellit-tv og minibar, og nogle har desuden opholdsområde og skrivebord. Hotellet har en legeplads og et aktivitetscenter med billard og bordtennis, og personalet kan anbefale vandrestier og joggingbaner i den nærliggende skov. Hotel Marina tilbyder gratis parkering for gæsterne og ligger 25 minutters kørsel fra Djurs Sommerland Temapark. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 8,5 ud af 10 for et ophold for én person.

Personalet var godt, og der var en god udsigt fra stedet.