Jyllandsgade B&B er et bed and breakfast beliggende i Grindsted, 13,8 km fra Legoland Billund. Der tilbydes indkvartering med terrasse, gratis WiFi og fælles køkken. Ejendommen har udsigt over haven og ligger 45,1 km fra Jyske Bank Boxen og 13,2 km fra LEGO House Billund. Samtlige værelser på B&B har balkon med udsigt over byen, fladskærms-tv, fuldt udstyret tekøkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Der serveres dagligt kontinental morgenmad. Gæsterne kan nyde nærliggende attraktioner såsom Lalandia Water Park, som ligger 15 km derfra, og Givskud Zoo, som ligger 33,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 14 km fra Jyllandsgade B&B. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den 8,5 for et ophold for én person.

Smuk indkvartering, indrettet i stil, sengene er meget komfortable. Ejer Hanne er meget venlig og behagelig

Filskov Kro er et hotel beliggende i en historisk kro fra 1850’erne, ca. 15 minutters kørsel fra Legoland, Lalandia og Billund Lufthavn. Hotellet tilbyder gratis parkering og adgang til et fitnesscenter. De moderne værelser har alle fladskærms-tv og eget badeværelse. Hotellets restaurant serverer traditionelle danske retter med et moderne twist, hvor der anvendes friske, lokale råvarer. Hotellet har også en stor have og skov, en legeplads samt bordtennis- og billardborde. Gæsterne kan også nyde gratis adgang til en tennisbane fra midten af maj til midten af september. Filskov Kro ligger i nærheden af Give Golfklub og Gyttegård Golfklub, som begge ligger inden for 20 minutters kørsel.

Morgenmaden var fantastisk, og værelset var pænt og rent.

Hotel Hedemarken ligger i den landlige by Grindsted, blot 15 minutters kørsel fra den populære Legoland Theme Park. Samtlige værelser på hotellet er udstyret med fladskærms-tv, opholdsområde og gratis WiFi. Værelserne har desuden egen indgang med direkte adgang til den omkringliggende skov. Hotellet har en legeplads og en terrasse med udsigt over haven, som gæsterne kan nyde. Givskud Zoo og vestkystens strande ligger inden for 30 minutters kørsel fra hotellet, og Gyttegård Golfbane ligger kun 6,2 km derfra. Der er gratis offentlig parkering i nærheden af hotellet. Solorejsende sætter især pris på Hotel Hedemarkens beliggenhed og giver hotellet en 8,2 for et ophold for en enkeltperson.

Dejligt roligt motel; super venligt og hjælpsomt personale. Vi bestilte for en nat og endte med at blive tre, fordi vi kunne lide det så meget.