Sommerhuset Haderslev XLVII er et feriehus med 4 soveværelser i Haderslev, 18 minutters gang fra Hejsager Strand og 40,2 km fra Koldinghus Kongeslottet – Ruin – Museum. Ejendommen ligger 5 minutters gang fra Kelstrup Strand og tilbyder gratis WiFi overalt. Feriehuset har en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 74 km fra ferieboligen.

Det 5-stjernede feriehus i Haderslev ligger i Haderslev, kun få skridt fra Kelstrup Strand. Det tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 4 minutters gang fra Kelstrup Strand. Det består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Det er udstyret med tv. Hejsager Strand ligger 5 minutters gang derfra, og Koldinghus Kongeslott – Ruin – Museum ligger 40,2 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 74 km fra det 5-stjernede sommerhus i Haderslev.

En stor tak til ejerne af overnatningsstedet. De har skabt et paradis. Et fantastisk sted at bo. Meget hyggeligt. Udsigten over Østersøen er simpelthen fantastisk.

Tiltrækkende Sommerhus med Terrasse er et feriehus beliggende i Haderslev, Danmark, blot 2 minutters gang fra Kelstrup Strand. Feriehuset tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi og ligger 4 minutters gang fra Kelstrup Strand.Feriehuset består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er tv til underholdning for gæsterne.Feriehuset har også en legeplads, og Hejsager Strand ligger 8 minutters gang derfra. Koldinghus Kongeslottet – Ruinen – Museet ligger 40,2 km fra ejendommen, og den nærmeste lufthavn, Sønderborg Lufthavn, ligger 74 km derfra.

Feriehusets beliggenhed er meget dejlig, på få minutter er du på stranden. Der er stille og roligt, og man kan slappe godt af. Vores børn kunne især godt lide den store have med et grønt område. Vi var i huset for anden gang og var meget glade for den nye, store terrasse i bagområdet, som ikke var synlig på billederne, da vi bookede. I regnvejr kunne man sidde behageligt i vinterhaven i det forreste område. Husets faciliteter var absolut tilstrækkelige for os til ferien. Man kan ikke forvente luksus, det er bare et lidt gammeldags lille træhus. Badeværelset er også ret lille, men det var nok for os. Vi tilbragte endnu en dejlig ferie i det hyggelige lille feriehus i et dejligt kvarter.

Denne feriebolig ligger i Holbæk, kun 6 minutters gang fra Kelstrup Strand Strand og 1,5 km fra Hejsager Strand. Der tilbydes gratis WiFi og en privat terrasse, som gæsterne kan nyde.Feriehuset har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser.Koldinghus Kongelige Slotsmuseum ligger 24,9 km derfra, og Kelstrup Strand Strand ligger kun 8 minutters gang fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Sønderborg Lufthavn, ligger 46 km fra 2-Værelses Sommerhus i Holbæk 1.

None

Lokkende Sommerhus i Jylland Danmark med Have ligger i Haderslev, kun 46,7 km fra Koldinghus Kongelige Slotsmuseum. Feriehuset tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv og cd-afspiller. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 83,7 km derfra.

Hyggelig datja på et roligt og smukt sted. Se kun i få minutter til fods. Vi nyder hver dag at opholde sig her. Ærligt talt det bedste sted i huset - nær pejsen i en super behagelig stol :) Vi besøger det om vinteren :) Reallyy bealive at bo her om sommeren vil være fantastisk!

Hotel Harmonien ligger i en registreret historisk bygning fra 1799, blot 25 m fra Haderslevs største butiksgade. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang og parkering, og der er en restaurant på stedet. Værelserne på Harmonien har fladskærms-tv, moderne indretning og gulvtæppe. Samtlige værelser har eget badeværelse med bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Nogle af værelserne har desuden balkon. Teatercaféen på stedet serverer dagens retter og lettere måltider, og restauranten byder på både internationale retter og regionale specialiteter. Drinks kan nydes i den hyggelige bar. Harmonien Hotel er hjemsted for Harmonien Kulturhus, et kulturcenter, der er vært for koncerter og teateraftener. Haderslev Dyrepark ligger 4,8 km derfra. Især solorejsende er glade for beliggenheden og giver den en 8,8 for et ophold for én person.

Beliggenheden er central og i en rolig del af byen. Personalet er meget venligt og hjælpsomt. Food is excellen

Hotel Petite B&B ligger i Haderslev og er inden for 20 km fra Koldinghus Kongeslottet – Ruinen – Museet. Der er have, røgfrie værelser, gratis WiFi og terrasse. Ejendommen ligger omkring 5 minutters gang fra Erlev, 2,3 km fra Neder Åstrup og 5,3 km fra Vandling. Gæsterne kan nyde udsigten over haven fra deres værelser. Værelserne på hotellet er udstyret med fladskærms-tv og har eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har desuden en terrasse. Hotel Petite B&B sørger for sengelinned og håndklæder på værelserne. Der serveres en morgenbuffet hver morgen. Gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture og cykling i området omkring hotellet. Starup ligger 5,3 km derfra, og Brorsbøl ligger 5,3 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 70,8 km fra Hotel Petite B&B. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det et 9,5 for et ophold for én person.

Meget venlig vært og vidunderlig personlig service. Ekstraordinært god morgenmad

Denne ejendom ligger i Haderslev, 5 minutters kørsel fra byens centrum, og tilbyder gratis WiFi og parkering. Det er omgivet af grønne områder ved siden af Haderslev Sø og har gæstekøkken, tv-stue og vaskerum. Boligerne på Danhostel Haderslev har opholdsområde og eget badeværelse, og nogle af værelserne har eget tekøkken og terrasse. Andre faciliteter omfatter et grillområde med udsigt over søen og en legeplads. Kanosejlads og fiskeri er populære aktiviteter i området. Ejendommen ligger 11 meter fra det nærmeste busstoppested og 3,5 km fra Haderslev Dyrepark. Billund Lufthavn ligger 37 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og vurderer den til 9,0 for et ophold for én person.

Alt hvad man typisk kan forvente af et godt dansk vandrehjem. Familiehytterne er ikke for store og meget hyggelige, dejlig duft af træ indenfor. Dejlig terrasse til aftensmad og rummelig græsplæne omkring.

Louiselund Bed & Breakfast er beliggende i Haderslev by og tilbyder gratis trådløst internet samt gratis privat parkering. Gæsterne kan vælge mellem flere forskellige morgenmadsmuligheder og slappe af enten på terrassen eller i den fælles opholdsstue. Ejendommen ligger tæt på en række attraktioner såsom Lunding, Vandling og Starup, og Koldinghus Royal Castle Museum ligger kun 23 km væk. Sønderborg Lufthavn, som er den nærmeste lufthavn, ligger 74 km væk. Beliggenheden er særligt populær blandt solorejsende, som har givet stedet en vurdering på 8,6 for et ophold for en person.

Præcis som beskrevet og venligt personale, der var fint nok til, at jeg tjekkede ind til langt over midnat.