6-personers sommerhus i Hadsund er en feriebolig, som ligger i Hadsund, 3 minutters gang fra Øster Hurup Strand og 37 km fra Aalborg Universitet. Lejligheden har gratis WiFi og terrasse og ligger 41,8 km fra Aalborg Banegård, 41,8 km fra Vor Frue Kirke og 41,8 km fra Aalborghus. Lejligheden består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse med tv. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 46,7 km fra ejendommen. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de vurderede den til 8,4 for et ophold for én person.

Der var alt vi skulle bruge. Vi manglede dog info om netværk kunne ikke finde netværk. Blev dog kontaktet af ejeren ang installation af nyt fjernsyn og at der skulle komme montør mandag. Måske er det sundt at prøve et par dage uden TV😊.

Især solorejsende sætter pris på beliggenheden af dette feriehus – de gav det en 8,9 for et ophold for en enkeltperson. Ejendommen ligger i gåafstand fra Øster Hurup Strand og er placeret 37 km fra Aalborg Universitet. Der tilbydes gratis WiFi og en terrasse, og det ligger tæt på flere populære attraktioner, såsom Aalborghus, Aalborg Kongres & Kulturcenter og Vor Frue Kirke. Feriehuset består af 3 soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. Det er udstyret med tv og har nem adgang til Aalborg togstation og Aalborg Lufthavn.

None

Øster Hurup ligger i Hadsund og tilbyder gæsterne gratis cykler, en have og en fælles opholdsstue med havudsigt. Feriehuset har gratis WiFi og privat parkering samt et fælles køkken. Feriehuset i stueetagen har 4 soveværelser, fladskærms-tv og et fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Gæsterne kan nyde godt af en grill og en terrasse, og der er en legeplads til fri afbenyttelse. Memphis Mansion ligger 49,9 km derfra, og Aalborg Universitet ligger 41,8 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 51,5 km fra Øster Hurup. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den en 8,7 for et ophold for én person.

None