Denne feriebolig i Hals ligger i Hals, Danmark, kun 32,2 km fra Jens Bangs Stenhus og 33,8 km fra både Aalborg Historiske Museum og Aalborghus. Der er terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset er udstyret med 4 soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Der er tv i boligen. Voergaard Slot ligger 32,2 km derfra, og Helligåndsklosteret ligger 33,8 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 35,4 km fra ferieboligen.

None

Sommerhuset XXIII er en feriebolig, som ligger i Hals, Danmark. Det ligger 32,2 km fra Jens Bangs Stenhus og 33,8 km fra Helligåndsklosteret. Ferieboligen har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken, opholdsstue med tv samt badeværelse med bruser. Der er også terrasse og grillfaciliteter samt gratis WiFi. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 35,4 km fra ejendommen.

None

Apartment Hals II ligger i Hals, blot 33,8 km fra Jens Bangs Stenhus, og tilbyder terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Denne lejlighed ligger 35,4 km fra Aalborghus og 35,4 km fra Budolfi Domkirke. Den har 2 soveværelser, opholdsstue, fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Lejligheden har også tv og cd-afspiller. Helligåndsklosteret ligger 35,4 km fra lejligheden, og Aalborg Historiske Museum ligger 35,4 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Aalborg Lufthavn, ligger 37 km væk fra Apartment Hals II. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de vurderede den til 8,4 for et ophold for én person.

None

Dragende Sommerhus med Svømmepøl er en feriebolig beliggende i Hals, Danmark. Ejendommen ligger 29 km fra Jens Bangs Stenhus og 30,6 km fra Aalborg Historiske Museum og Aalborghus. Ferieboligen har 3 soveværelser, fuldt udstyret køkken og badeværelse med spabad. Faciliteterne omfatter en terrasse og grill, og ejendommen tilbyder gratis WiFi. Voergaard Slot og Helligåndsklosteret ligger begge 30,6 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 32,2 km fra ejendommen. Solorejsende er særligt glade for beliggenheden og vurderer den højt for ophold for en enkeltperson.

Fint og lyst sommerhus med dejligt udenomsareal med plads til havespil osv.Tæt på poolhuset.

Sommerhuset Lille Strandgaard II ligger 32,2 km fra Jens Bangs Stenhus og 33,8 km fra Helligåndsklosteret og tilbyder gratis WiFi og en terrasse. Dette feriehus ligger 33,8 km fra Aalborg Historiske Museum og 33,8 km fra Aalborghus.Feriehuset har 2 soveværelser, en opholdsstue med tv og cd-afspiller, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser.Budolfi Domkirke ligger 33,8 km fra ferieboligen, og Aalborg Kongres & Kulturcenter ligger 33,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 35,4 km fra Holiday Home Lille Strandgaard II. Solorejsende er især glade for beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,2 for et ophold for én person.

det var virkelig behageligt og meget veludstyret!

Hals Hotel ligger i Hals og tilbyder gratis WiFi, fælles opholdsstue, have, terrasse og gratis privat parkering. Samtlige værelser er udstyret med tv med satellitkanaler og eget badeværelse. Hotellet tilbyder også en morgenbuffet til sine gæster. Hals Hotel er et ideelt valg for rejsende, der nyder udendørs aktiviteter som vandreture, windsurfing og dykning. Hotellet ligger 20 km fra Aalborg og 22 km fra Aalborg Lufthavn. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 8,9 for et ophold for én person.

hotellet var meget rent, hyggeligt og indbydende