Hyggeligt byhus er et feriehus beliggende i Harboør, 2,9 km fra Vejlby Strand. Der er terrasse, gratis WiFi, have og gratis privat parkering. Feriehuset har 3 soveværelser, fladskærms-tv med satellitkanaler samt fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskine og kogeplade. Der er håndklæder og sengelinned. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 80,5 km fra ferieboligen.

Jeg elsker, at stationen var så tæt på, og at man ikke blev generet af togstøjen. Tak for at have kaffe/te/sukker/urter.

Det familieejede Harboøre Hotel ligger lige ved siden af Harboøre Station og tilbyder gratis trådløs internetadgang og gratis privat parkering. Den sandede Langerhuse Strand ligger 0,7 km derfra. Samtlige ferieboliger på hotellet har fladskærms-tv. Lejlighederne har egen balkon samt køkken med komfur, mikrobølgeovn og køleskab. Gæsterne har adgang til et fuldt udstyret fælleskøkken og kan til enhver tid nyde gratis te, kaffe og varm chokolade. Der er supermarkeder, et pizzeria og en café i nærheden. Møllerupgaard-Lys Adventure Golf ligger 7 minutters kørsel derfra, og Jutland Akvarium og Sea War Museum Jutland ligger ca. 6,8 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,0 for et ophold for én person.

Det var en rigelig morgenmad. Kvinden, som tog imod os, var meget venlig og hjælpsom. Værelset var rent.

Dette tiltalende feriehus ligger i Harboør, kun 10 minutters gang fra Vejlby Strand, og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 5,6 km fra Vrist og 7,9 km fra Vandborg.Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller.Gæsterne kan nyde den nærliggende strand ved Vejlby eller udforske området med en udlejningscykel. Feriehuset ligger 2,3 km fra Vejlby og 1,9 km fra Strande. Den nærmeste lufthavn, Midtjyllands Lufthavn, ligger 82,1 km derfra. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den 9,0 for et ophold for én person.

None

Sommerhuset Harboøre XXII er et feriehus beliggende i Harboør, Danmark, kun 13 minutters gang fra Vejlby Strand. Ejendommen har bordtennisfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset består af 4 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Der er også tv, dvd-afspiller og cd-afspiller. Feriehuset har en terrasse, en legeplads og en grill. Det ligger 1,4 km fra Vejlby, 1 km fra Strande og 4,8 km fra Vrist. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 82,1 km derfra.

None

Fortryllende Sommerhus i Jylland med Boblebad er et feriehus beliggende i Harboør, blot 4 minutters gang fra Vejlby Strand. Der er terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 2,1 km fra Vejlby og 3,5 km fra Strande. Det består af 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er desuden tv og cd-afspiller. Vrist ligger 5,3 km fra feriehuset, og Vandborg ligger 7,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 82,1 km fra Enchanting Holiday Home in Jutland with Whirlpool.

huset har en meget god beliggenhed