Dalby Hotel er et fredeligt hotel på landet, der ligger 40 minutters kørsel fra København, omgivet af grønne områder. Det tilbyder pæne, hyggelige værelser med gratis morgenbuffet og gratis privat parkering. De lyse værelser har komfortable møbler og smagfulde farver, og de største værelser er ideelle til familier eller grupper af venner. Hotellet har en imponerende, rummelig klippehave, hvor gæsterne kan slappe af, samt en have med gynger og andre aktiviteter for de yngre gæster. Den stilfulde restaurant på stedet, Bregnens Steakhouse, serverer daglige specialiteter og en à la carte-menu og tilbyder gæsterne en vidunderlig udsigt over hotellets have. Dalby Hotel har en bekvem beliggenhed nær mange attraktioner, herunder forlystelsesparken BonBon-Land, golfbaner og Camp Adventure Climbing Park med tårnet. Gæsterne kan bestille en madpakke fra hotellet, som de kan tage med sig, mens de udforsker det omkringliggende område.

Fremragende beliggenhed langs cykelstien . Receptionen var enestående. Ung dame var yderst hjælpsom og venlig. Hun var faktisk vores tjener for den meget gode og rimeligt prissatte torsdag aften bøf Special på restauranten på stedet og her også , hun var fremragende. God sikker cykelopbevaring . Værelset var ret stort , havde flere vinduer og var meget rent . Badeværelse rent og lyst .

Emmaus Hostel er et centralt vandrehjem i Haslev, Danmark, 12 km fra Ringsted på Sjælland. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang, fælles køkkenfaciliteter og rummelige værelser med eget badeværelse. Samtlige værelser på Emmaus Hostel har udsigt over haven, et klædeskab og et badeværelse med bruser. Nogle af værelserne har desuden et opholdsområde og te- og kaffefaciliteter. Vandrerhjemmet har et moderne kunstgalleri på stedet, en solterrasse og en rummelig have. Gæsterne har også adgang til et fælles køkken med kogeplader, kaffemaskine og elkedel. Aktiviteter i området omfatter vandreture i Bregentved Herregårdspark, som ligger 2,5 km derfra, og et besøg i forlystelsesparken BonBon-Land, som ligger 20 minutters kørsel derfra. Næstved og Feddet Strand ligger begge 16 mi fra vandrerhjemmet. Især solorejsende sætter pris på vandrerhjemmets beliggenhed og giver vandrerhjemmet en bedømmelse på 8,5 for et ophold for én person.

Dette var sådan et dejligt sted at bo. Personalet er meget venligt, fantastiske værelser.