Ferielejlighed Helsingør 514 er et 5-stjernet overnatningssted i Helsingør på Sjælland og har gratis WiFi. Den 5-stjernede lejlighed ligger 2 minutters gang fra Helsingør Gummistrand Strand. Lejligheden med 1 soveværelse har en opholdsstue med fladskærms-tv med kabelkanaler og et fuldt udstyret køkken med køleskab. Julebæk Strand ligger 17 minutters gang fra lejligheden, og Dyrehavsbakken ligger 38,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Ängelholm-Helsingborg Lufthavn, 46,7 km fra Holiday Apartment Helsingør 514.

None

Hotel Hamlet ligger i centrum af Helsingør, 15 minutters gang fra Kronborg Slot, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Hotellet har en restaurant med internationale retter, en lobby med gratis trådløs internetadgang samt værelser med kabel-tv og skrivebord. Værelserne har desuden dekorative gardiner og oliemalerier på væggene. Restauranten Francisco serverer friske og hjemmelavede retter lavet af lokale råvarer, og i weekenden kan gæsterne nyde en populær brunch. Hotel Hamlet ligger kun et minuts gang fra Helsingør Station og færgeterminalerne, hvilket gør det nemt at komme til København og Sverige. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en karakter på 9,3 for et ophold for en enkelt person.

beliggenhed kun en blok fra meget venligt personale i receptionen, især Lotus, hun var meget hjælpsom og sød!!!!

Hotel Sleep2Night ligger 2,5 km fra Helsingørs centrum, færgeterminalerne og Kronborg Slot og tilbyder gæsterne gratis trådløs internetadgang, populær morgenmad og en parkeringsplads lige uden for værelset.

Præcis som vi forventede, at det ville være. Det er et motel, og det var meget rart. Uden for centrum, men det var det vi søgte, da vi ankom med bil. Rent værelse, god størrelse på værelset. Hjælpsomt personale. Morgenmadsbuffeten overgik mine forventninger.

Hotel Skandia er et familiedrevet hotel, som ligger kun 30 m fra Helsingør Station og 1 times kørsel fra Københavns Internationale Lufthavn. Der tilbydes værelser med eget badeværelse og gratis WiFi i hele bygningen. Samtlige værelser på Hotel Skandia har fladskærms-tv, skrivebord og opholdsområde. Nogle af værelserne vender ud mod gaden, mens andre har udsigt over hotellets stille gårdhave. Der tilbydes drikkevarer og snacks i receptionen, og personalet kan anbefale lokale restauranter eller seværdigheder. Helsingør Slot ligger 4 minutters kørsel derfra, og den svenske by Helsingborg ligger på den anden side af Øresundssundet. Færgeterminalen ligger 3 minutters gang fra Skandia Hotel. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,2 for et ophold for én person.

Hotellet er meget komfortabelt og har en fantastisk beliggenhed, bogstaveligt talt 2 minutter fra togstationen og 4 minutter fra færgen. Det er ideelt til at udforske byen og havneområdet, det maritime museum og slottet. Ejerne og personalet var venlige og imødekommende.