Feriehus til 4 personer i Hemmet er en feriebolig, der ligger i Hemmet, Danmark, 30,6 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark. Ejendommen har terrasse og grillfaciliteter og tilbyder gratis WiFi. Blaavand Fyrtårn ligger 48,3 km derfra. Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og komfur samt et badeværelse med bruser. Der er også et tv, som gæsterne kan benytte. Ejendommen ligger 30,6 km fra Museum Frello og 45,1 km fra Tirpitz Museum. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 48,3 km fra ferieboligen.

Feriehuset har alt, hvad du har brug for, og pris-ydelsesforholdet er i orden. Haven ligger på bagsiden og er meget stille, så du har privatliv. Vi følte os meget godt tilpas.

Sommerhus Duevænget IV ligger kun 30,6 km fra Museum of Fire-fighting Vehicles Denmark og Museum Frello og tilbyder gæsterne gratis WiFi og en terrasse. Dette feriehus ligger 45,1 km fra Tirpitz Museum og 48,3 km fra Blaavand Fyrtårn. Feriehuset har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Falen-området ligger 1,9 km fra ferieboligen, og Nørre Bork ligger 2,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 45,1 km fra Holiday Home Duevænget IV.

None

Fredeligt Sommerhus i Hemmet er et feriehus beliggende i Hemmet, Danmark, inden for 35,4 km fra Museum of Fire-Fighting Vehicles Denmark og Museum Frello. Der tilbydes gratis WiFi og egen terrasse. Ejendommen ligger 3,5 km fra Bandsbøl og har 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Faciliteterne omfatter tv, dvd-afspiller og cd-afspiller. Feriehuset har også en legeplads. Tirpitz Museum og Jyllands Park Zoo ligger begge 49,9 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 49,9 km fra ejendommen.

Perfekt sted til en ferie (mere aktiv end bare at sidde) næste år vil vi gerne af sted igen,

Fredeligt Sommerhus i Hemmet nær Havet er et feriehus beliggende i Hemmet, inden for 30,6 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og 32,2 km fra Museum Frello. Feriehuset har gratis WiFi og en terrasse. Ejendommen ligger 2,7 km fra Nørre Bork og 19 minutters gang fra Falen. Feriehuset har 3 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv. Tirpitz Museum ligger 45,1 km fra ferieboligen, og Blaavand Fyrtårn ligger 49,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 48,3 km fra ejendommen. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den 8,5 for et ophold for én person.

None

Dette maleriske feriehus i Hemmet Danmark med sauna ligger inden for 30,6 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark og 30,6 km fra Museum Frello. Der tilbydes gratis WiFi og en terrasse. Feriehuset ligger 1,8 km fra Falen og 2,9 km fra Nørre Bork. Det har 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv og dvd-afspiller. Der er en legeplads til rådighed for gæsterne i feriehuset. Tirpitz Museum ligger 45,1 km fra Quaint Holiday Home in Hemmet Danmark med sauna, og Blaavand Fyrtårn ligger 48,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 45,1 km fra ferieboligen.

None

Klassisk Sommerhus i Tarm med Sauna er et feriehus, der tilbyder gratis WiFi og terrasse. Det ligger inden for 40,2 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og 41,8 km fra Museum Frello. Dette feriehus ligger 46,7 km fra Jyllands Park Zoo.Feriehuset har 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Det er udstyret med tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller.Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 54,7 km fra ferieboligen.

None