Dana Cup SportsCenter ligger i Hjørring, 1,6 km fra centrum af byen. Vandrerhjemmet har tv-stue, gratis WiFi og en møbleret terrasse med grillfaciliteter. Værelserne og hytterne på vandrerhjemmet er enkelt indrettet og har eget badeværelse. Hytterne har desuden tekøkken og udendørs opholdsområder. Gæsterne kan betale for adgang til en tilstødende sportsklub, der har en tennisbane, swimmingpools og et fitnesscenter. Lønstrup og Skallerup strand ligger inden for 20 minutters kørsel, og Hjørring Golfklub ligger 2,5 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og vurderer den til 8,4 for et ophold for en enkelt person.

God værdi for pengene og en kort køretur til færgeterminalen i Hirtshals. Rent og komfortabelt. Staude for en nat, men kunne have staude for flere

Green Vagon er et familiedrevet bed and breakfast i Hjørring, som tilbyder indkvartering med gratis WiFi og privat parkering. Værelserne har fælles badeværelse med brusebad, gratis toiletartikler og hårtørrer. Der serveres kontinental eller vegetarisk morgenmad hver morgen. Gæsterne kan slappe af i ejendommens have. Lonstrup Strand ligger 2,6 km derfra, og Rubjerg Knude Fyrtårn ligger 4,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 54,7 km fra Green vagon. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den 8,5 for et ophold for én person.

Folk var meget venlige og tilbød frisk hjemmelavet morgenmad fra deres egen produktion.De viste mig rundt på gården, viste mig dyrene og alle deres grøntsager og gav mig tips om den lokale landsby.

Bjergby Ferielejligheder er en hyggelig feriebolig i Bjergby, Danmark, med en fantastisk udsigt over den omkringliggende have. Ejendommen ligger kun 48,3 km fra Voergaard Slot og 19,3 km fra Rubjerg Knude Fyr, hvilket gør den til et godt udgangspunkt for at udforske området. Feriehuset har 2 soveværelser, 1 badeværelse, fuldt udstyret køkken og fladskærms-tv. Gæsterne kan også nyde godt af privat parkering og gratis WiFi. Ejendommen ligger kun 9 minutters gang fra Vestermark og 1,8 km fra Bjergby. Aalborg Lufthavn ligger 54,7 km fra ejendommen.

None

Hjørring Kro ligger 1,2 km fra Hjørring Station og 15 minutters kørsel fra Hirtshals Færgeterminal. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang, gratis privat parkering og en restaurant på stedet.Værelserne på Hjørring Kro har fladskærms-tv med kabelkanaler. De har alle skrivebord og eget badeværelse. De er enkelt indrettede og har desuden et lille opholdsområde.Restauranten serverer traditionelle danske retter. Der kan også arrangeres madpakker efter anmodning. I det gode vejr kan gæsterne nyde en drink på den møblerede terrasse.Oceanarium i Hirtshals ligger 9,9 km fra Hjørring Kro. Skallerup Klit og sandstrandene ved Vesterhavet ligger 9,3 mi derfra.

Værelset var lille, men meget funktionelt og rent. Sengen, tæpper og puder var af god kvalitet, over gennemsnittet. Wifi var stærkt og meget hurtigt. Morgenmadsrummet var lyst og pænt.

Brøndums Bed & Breakfast ligger i en lille by, 13,4 km fra Rubjerg Knude Fyrtårn. Der tilbydes indkvartering med terrasse, have og fælles opholdsstue samt aircondition og gratis WiFi. Nogle af ferieboligerne har opholdsområde og/eller balkon. Der serveres dagligt kontinental morgenmad på familieopholdet. Brøndums Bed & Breakfast ligger 35,4 km fra Faarup Sommerland og 41,8 km fra Voergaard Slot. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 48,3 km derfra. Især solorejsende nyder beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

Vi har haft et dejligt ophold og en fremragende morgenmad.Dejligt, rent og komfortabelt værelse og badeværelse. Godt sted for at starte en cykeltur til stranden.

Fornemt Sommerhus i Jylland med Terrasse er et feriehus beliggende i Hjørring, kun 1,9 km fra Skallerup Strand. Der tilbydes indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Faarup Sommerland ligger inden for 33,8 km fra feriehuset. Feriehuset har 4 separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Det er udstyret med tv og er ideelt for dem, der ønsker at nyde udendørs aktiviteter. Norlev Strand ligger 2,6 km fra ferieboligen, og Rubjerg Knude Fyr ligger 8,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 59,5 km fra ejendommen.

None

Bjergby Guesthouse er en villa i Hjørring, Danmark, og tilbyder indkvartering med gratis WiFi. Ejendommen ligger 11 minutters gang fra Vestermark, 46,7 km fra Voergaard Slot og 19,3 km fra Rubjerg Knude Fyrtårn. Villaen har 3 soveværelser, fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken, 1 badeværelse med sengelinned og håndklæder samt en terrasse med udsigt over haven. Ejendommen har også en have og gratis privat parkering. Beliggende 1,9 km fra Bjergby og 2,4 km fra Sønderhede, er den nærmeste lufthavn Aalborg Lufthavn, 54,7 km fra Bjergby Guesthouse. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den 9,0 for et ophold for én person.

Fantastisk !!! Dejligt sted at bo - alt hvad du har brug for og endnu mere (køkkenet er perfekt udstyret).

Smart Apart er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Hjørring, Danmark. Lejligheden ligger 14,3 km fra Rubjerg Knude Fyrtårn, 35,4 km fra Faarup Sommerland og 40,2 km fra Voergaard Slot. Lejligheden har en terrasse og en legeplads og har et separat soveværelse, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse med håndklæder og sengelinned. Jens Bangs Stenhus ligger 49,9 km derfra, og Lindholm Hills ligger 49,9 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 48,3 km fra Smart Apart

At den lå tæt på gågaden

Dette hotel ligger i Hjørring, en kort gåtur fra Hjørring Station og 15 minutters kørsel fra Hirtshals Færgeterminal. Hotellet tilbyder gratis trådløs internetadgang, gratis parkering og renoverede værelser med fladskærms-tv. Samtlige værelser på Hotel Phønix Hjørring er indrettet i en klassisk stil og har skrivebord og lænestol. Værelserne har desuden et udvalg af tv-kanaler og elkedel. Hotellet har en moderne bar, hvor gæsterne kan slappe af med en drink og læse avisen. Personalet på Hotel Phønix Hjørring kan arrangere rabat på greenfee på nærliggende golfbaner, herunder Hjørring Golfbane. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og vurderer det til 8,8 for et ophold for en enkeltperson.

Receptionspersonalet taler fremragende engelsk, og de er meget venlige og nemme at tale med!

Snevre Gl. Skole er et charmerende gæstehus i Hjørring, Danmark. Det tilbyder indkvartering med have, privat parkering, fælles opholdsstue og terrasse. Pensionatet har familieværelser og en legeplads, som gæsterne kan benytte. Der er også en snackbar på stedet, hvor gæsterne kan få en drink.

mine forældre boede der og var forbløffede. Indkvarteringen er fantastisk, og Marianne er en vidunderlig vært.

Det Bette Hus er et feriehus med egen forplejning i Hjørring, som giver gæsterne mulighed for at vandre i det omkringliggende område. Ejendommen ligger 2,9 km fra Uggerby Strand og 30,6 km fra Rubjerg Knude Fyrtårn. Der er have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering.

Du finder alt, hvad du har brug for i dette hus og mere til.