Hotel Høislev Kro ligger kun 150 m fra Høislev Station og er et familiedrevet hotel med gratis trådløs internetadgang samt værelser med eget badeværelse og tv. Skive Fjord ligger blot 5 minutters kørsel derfra.

personalet og de ansatte med den kompetente og charmerende leder fremragende altid venlig service med smil.Hytten er en skat, som man har lyst til at vende tilbage til ASAP

Især solorejsende er glade for beliggenheden – de vurderede den til 8,6 for et ophold for én person. Feriehuset er bekvemt placeret i Højslev, kun en kort afstand fra Jesperhus Resort og andre lokale attraktioner. Det har en terrasse og grillfaciliteter, hvilket giver gæsterne et behageligt udendørs område hvor de kan slappe af og nyde omgivelserne. Ferieboligen er udstyret med et fuldt udstyret køkken og en stue med tv, så gæsterne kan tilberede måltider og slappe af efter en dag med at udforske. Badeværelset har badekar eller bruser for ekstra bekvemmelighed. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, kun 43,5 km fra ferieboligen.

Indkvarteringen og ejendommen var en drøm! Indrettet med stor sans for detaljerne. Der var alt i overflod. Hvis vi skulle rejse til Danmark igen, ville det være her.