8-personers sommerhus i Holbæk er en feriebolig, som udlejes i Holbæk, Danmark, kun 41,8 km fra Vikingeskibsmuseet. Ejendommen har terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 3 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv. Ejendommen ligger 41,8 km fra Roskilde Domkirke og Museum for Samtidskunst, og den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 83,7 km derfra.

Helt fantastisk drømmehus med alle faciliteter. Perfekt indrettet og dejlig pool og have. Kan varmt anbefales.

4-personers sommerhus i Holbæk ligger i Holbæk, Danmark, og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 43,5 km fra Vikingeskibsmuseet, 43,5 km fra Roskilde Domkirke, 43,5 km fra Museet for Samtidskunst og 43,5 km fra Roskilde Museum. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 83,7 km derfra. Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt 1 badeværelse. Der er også et tv. Feriehuset ligger 12 minutters gang fra Avdebo.

Det var hyggeligt med pejs og der var de ting man skulle bruge

Villa Wiegand – et værelse med udsigt ligger i Holbæk og tilbyder havudsigt og gratis WiFi. Bed and breakfast ligger 32,2 km fra Vikingeskibsmuseet og Museet for Samtidskunst. Nogle af ferieboligerne på ejendommen har fladskærms-tv, fuldt udstyret tekøkken med køleskab samt eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Der serveres kontinental morgenmad hver morgen på Villa Wiegand. Ejendommen har en terrasse og ligger i et område, hvor gæsterne kan nyde at cykle. Roskilde Museum og Roskilde Domkirke ligger begge 32,2 km derfra, og den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 72,4 km fra bed and breakfast. Især solorejsende vurderede beliggenheden højt, idet de gav den 9,4 for et ophold for én person.

Dejligt og komfortabelt værelse med nok lidt for meget nips, men et ret hyggeligt værelse. Ejer var en meget venlig og hjælpsom person . Komfortabel seng med meget rent og lyst badeværelse . Flere spisesteder inden for kort gåafstand . God morgenmad bragt til dit værelse om morgenen .

Holbæk. Byhus med fjordudsigt, og 5 min. Til bymidten er en smuk lejlighed beliggende i Holbæk, kun 33,8 km fra Vikingeskibsmuseet og 32,2 km fra både Museet for Samtidskunst og Roskilde Museum. Lejligheden tilbyder gæsterne gratis WiFi og et fuldt udstyret køkken, som de kan benytte under deres ophold. Der er 2 separate soveværelser, 1 badeværelse med hårtørrer og en opholdsstue. Der er håndklæder og sengelinned. Lejligheden ligger i nærheden af Roskilde Domkirke, som er 32,2 km væk, og Hoeje Taastrup togstation, som er 45,1 km væk. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 74 km fra Holbæk. Byhus med fjordudsigt, og 5 min. Til bymidten. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver 9,2 i bedømmelse for et ophold for én person.

Jeg kunne lide alt ved dette sted! Hygge, som de siger i Danmark! Fantastisk beliggenhed, venlig og meget hjælpsom vært, smuk udsigt over søen. Mange tak!

Hotel Strandparken ligger ved bredden af Ise Fjord og tilbyder gratis trådløs internetadgang, gratis parkering og kabel-tv på alle de lyse, indrettede værelser. Dette hotel ligger i det grønne område Strandparken og har udsigt over fjorden. Hotellet ligger i kort afstand fra Holbæk centrum og har en restaurant på stedet, der serverer à la carte-retter og byder på udsigt over parken og fjorden, samt en daglig morgenbuffet. Hotel Strandparken har også en tyrkisk spa, vandrestier i haven og et billardbord, som gæsterne kan benytte sig af. Stenhus togstation ligger 5 minutters gang derfra, og Holbæk Golfklub ligger 8 minutters kørsel fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og vurderer den til 8,9 for et ophold for én person.

Hotellet ser pænt ud, med grøn natur omkring det, tæt på centrum, hjælpsomt og venligt personale

Hørby Færgekro ligger i Holbæk og er et hotel, der tilbyder en række faciliteter såsom gratis cykler, en terrasse og en restaurant. Hotellet ligger 43,5 km fra Vikingeskibsmuseet og 1,9 km fra både Markeslev og Uglerup. Hotellet har en bar og tilbyder snackmuligheder, og værelserne har fladskærms-tv samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Gæsterne kan vælge mellem en buffet, kontinental eller glutenfri morgenmad, og hotellet ligger i et område, der er godt til cykling. Museet for Samtidskunst og Roskilde Museum ligger begge 41,8 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 83,7 km derfra. Solorejsende er særligt glade for beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 8,8 ud af 10 for et ophold for én person.

Fantastisk sted, det hele er i topklasse. Den bedste gang stegt flæsk jeg nogensinde har fået.