Bed & Breakfast Holstebro er et hyggeligt og komfortabelt overnatningssted i Holstebro, en by, der er kendt for sine vandrestier og naturlige skønhed. Bed & Breakfast tilbyder en række faciliteter, herunder fladskærms-tv, tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, komfur, kaffemaskine og elektrisk tekande, samt terrasse og gratis privat parkering. Gæsterne kan starte dagen med en solid morgenmad, hvor der er mulighed for at vælge mellem buffet, kontinental morgenmad og glutenfri morgenmad. Bed and breakfast ligger tæt på flere populære seværdigheder, herunder Jyske Bank Boxen, Herning Kongrescenter, Elia Sculpture og MCH Arena. Den nærmeste lufthavn, Midtjyllands Lufthavn, ligger også inden for rækkevidde. Især solorejsende har vurderet stedet højt med en score på 8,9 ud af 10 for et ophold for en person.

Morgenmaden skal sammensættes af mig selv ud fra forskellige pakker i køleskabsdøren. Der var kaffepulver og teposer, som kunne bruges, samt brød og smør.

Sir Gamle Skole Holstebro er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Holstebro, Danmark, ca. 48,3 km fra Jyske Bank Boxen. Lejligheden har en terrasse, have og gratis WiFi. Der er gratis privat parkering på stedet, og gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og cykling i det omkringliggende område. Lejligheden har 1 soveværelse, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt 1 badeværelse. Der er håndklæder og sengelinned. Sir Gamle Skole Holstebro ligger 43,5 km fra Herning Kongrescenter og 46,7 km fra Elia Sculpture. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 38,6 km derfra.

Atmosfæren i den smukke bygning, alt er stadig holdt i den gamle stil og alle de smukke værelser kun for os to.

Dette hotel ligger ved siden af Rådhustorvet og 601 m fra Holstebro togstation. Der er gratis WiFi og eftermiddagskaffe.Samtlige værelser på Hotel Schaumburg har skrivebord, opholdsområde og kabel-tv.Hotel Schaumburgs restaurant Ekte tilbyder en række lette retter. Baren på stedet, Fox & Hounds Scottish Pub, har et bredt udvalg af whisky og øl.Hotellets personale kan anbefale nærliggende butikker og restauranter. Storådalen Golfklub ligger 8 minutters kørsel derfra. Der er gratis offentlige parkeringspladser ved siden af hotellet. Især solorejsende er glade for beliggenheden – de vurderede den til 8,9 for et ophold for én person.

Jeg har rejst over hele verden via booking.com i de sidste 12 år, men jeg har aldrig oplevet en service og hotelstandard som på dette ophold. Især takket være Laila og ejeren. Laila er den mest omsorgsfulde person jeg nogensinde har mødt. En sand stjerne

Best Western Hotel Royal Holstebro ligger tæt på Den Røde Plads i Holstebro og tilbyder gratis trådløs internetadgang, gratis parkering samt værelser med kabel-tv og skrivebord. Brotorvet gågade ligger 119 m derfra. Værelserne på hotellet har udsigt over Store Åen-floden, og nogle af værelserne har opholdsområde og fladskærms-tv. Hotellet har to restauranter: Der er to restauranter: Restaurant Under Klippen serverer internationale gourmetretter og god vin, og Restaurant Rhodos serverer pizzaer. Lobbybaren tilbyder et udvalg af drikkevarer. Hotellet har også en natklub og et musikteater, og der udstilles kunstværker i lobbyområdet. Holstebro Badeland Vandland ligger 5 minutters gang fra hotellet, og Holstebro Station ligger lidt over en halv kilometer derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en 9,1 i bedømmelse for et ophold for én person.

Perfekt beliggenhed med mange restauranter i nærheden af hotellet, og morgenmaden serveres fra kl. 6.30.

Hotelcity ligger i Holstebro og tilbyder 4-stjernede ferieboliger med have, gratis privat parkering og en terrasse. Hotellet ligger 40,2 km fra Jyske Bank Boxen og tilbyder gratis WiFi og roomservice. Værelserne er udstyret med terrasse, skrivebord og fladskærms-tv. Samtlige værelser har desuden kaffemaskine og eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har et køkken med køleskab. Hotellet tilbyder en buffet eller kontinental morgenmad. Andre nærliggende attraktioner omfatter Herning Kongrescenter (35,4 km) og Elia Sculpture (38,6 km). Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 35,4 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og vurderer den til 8,5 ud af 10 for et ophold for én person.

De ansatte på hotellet var søde og rare. Ok morgenmad. Varmt brusebad og te-kedel på værelset. Rent.