Dancamps Holmsland ligger kun 100 m fra den sandede Årgab Strand ved Vesterhavet. Der tilbydes hytter med gratis WiFi, tekøkken og terrasse. Hytterne har te-/kaffefaciliteter, køleskab og spiseplads. De har alle et opholdsområde med sovesofa, og gæsterne kan vælge mellem eget eller fælles badeværelse. Ejendommen har et vaskeri og en legeplads for børn. Andre aktiviteter i området omfatter fiskeri, windsurfing, vandreture og cykling. Det centrale Ringkøbing ligger 30 minutters kørsel derfra, og Abelines Gaard Museum ligger 1,6 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 8,9 for et ophold for én person.

Meget sødt og hjælpsomt personale, smuk hytte lige foran klitterne. Badeværelserne var rene. Vil helt sikkert komme tilbage!

Surfer Lejlighed Stormgade er en ejendom ved stranden i Hvide Sande, Danmark, kun 2,4 km fra Sønder Lyngvig. Lejligheden har terrasse og gratis WiFi og blev bygget i 1965. Der er terrasse og indkvartering med 2 separate soveværelser, 1 badeværelse, fuldt udstyret køkken med spiseplads og køleskab samt opholdsstue med fladskærms-tv. Ejendommen kan stille håndklæder og sengelinned til rådighed mod et tillægsgebyr. Renderne ligger 3,7 km derfra, og Årgab ligger 3,9 km fra Surf Apartment Stormgade. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 67,6 km fra ejendommen.

Fantastisk beliggenhed. Komfortable senge. Godt udstyret.

Hvide Sande Hotel ligger i hjertet af Hvide Sande, kun en kort gåtur fra havnen og sandstranden ved Vesterhavet, og tilbyder indkvartering med selvbetjening og gratis privat parkering.Samtlige værelser på hotellet er lyse og friske og har enkel indretning og kabel-tv. Hvert værelse har desuden eget badeværelse med bruser.Hotellets café serverer lette snacks og varme drikkevarer, og gæsterne kan nyde morgenmaden på en lokal bageri blot 30 meter derfra.Ringkøbing Fjord, som ligger blot 200 meter fra hotellet, byder på gode muligheder for windsurfing og fiskeri. Især solorejsende sætter pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

None

Dette feriehus ligger i Haderslev, kun 46,7 km fra Koldinghus Kongelige Slot og Museum. Der er gratis WiFi, terrasse og grillfaciliteter.Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Det er udstyret med tv og cd-afspiller.Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 83,7 km fra ejendommen.

Jeg kan ikke sige så meget om værten. Overdragelsen af nøglen foregik uden problemer, og personalet i receptionen var søde og venlige.

Nordsø Camping ligger ved Vesterhavet og tilbyder et indendørs vandland, hytter og lejligheder med fælles eller privat badeværelse. Abelines Farm fra det 19. århundrede ligger 701 meter derfra. Alle enheder har WiFi-adgang, opholdsområde og enten et fuldt udstyret køkken eller et tekøkken med køleskab og kogeplader. Nordsø Camping & Vandpark har en legeplads for børn med hoppeborge og trampoliner samt en sauna og et spabad, som kan benyttes mod et tillægsgebyr. Restauranten på stedet serverer grillretter og snacks, og bageriet tilbyder kager. Der er også en butik på ejendommen, hvor der sælges dagligvarer og aviser. Gæsterne kan nyde aktiviteter som cykling, vandreture og fiskeri i det omkringliggende område. Ringkøbing bycentrum ligger 35 minutters kørsel derfra. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det 8,7 ud af 10 for et ophold for en person.

Fantastisk sted. Swimmingpool og legeplads er meget godt for mine børn.

Vesterhavsvej ligger i Hvide Sande, et område, der byder på vandremuligheder. Denne ejendom ved stranden har terrasse, gratis WiFi og en lejlighed med separat soveværelse, badeværelse, fuldt udstyret køkken med spiseplads og køleskab samt opholdsstue med fladskærms-tv. Der er håndklæder og sengelinned. Der er også en grill, som gæsterne kan benytte. Ejendommen ligger 2,7 km fra Sønder Lyngvig, 3,7 km fra Renderne, 3,9 km fra Årgab og 6,3 km fra Nørre Havrvig. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 67,6 km derfra. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,2 for et ophold for én person.

Jeg havde en fantastisk tid på Vesterhavsvej, Hvide Sande. Kommunikationen var super nem og hurtig, og stedet ser præcis ud som på billederne Jeres gæstfrihed overgik mine forventninger.