Denne dejlige lejlighed på 1. sal ligger i Hvidovre, 1,9 km fra Hvidovre Strandpark Strand. Lejligheden har en opholdsstue med fladskærms-tv, 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Lejligheden har også gratis privat parkering, en hæveautomat og gratis WiFi. Gæsterne kan slappe af i haven, og der er håndklæder og sengelinned til rådighed. Lejligheden ligger 6 km fra Frederiksberg Slot og 6,8 km fra Frederiksberg Have, og den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 16,1 km derfra.

Der er et busstoppested og en togstation meget tæt på lejligheden. Sengene var komfortable og lejligheden ser hyggelig ud. Der er alt i køkkenet.

Scandic Hvidovre er et hotel beliggende i den københavnske forstad Hvidovre. Der tilbydes gratis WiFi og gratis parkering samt lyse værelser med satellit-tv og skrivebord. Cirkusmuseet ligger 5 minutters kørsel derfra. Hotellet har et fitnesscenter og 2 saunaer, som gæsterne har gratis adgang til, samt et spillerum og et legerum til børn. Restaurant Bourgogne serverer franskinspirerede retter i en afslappet atmosfære. Lobbybaren tilbyder drikkevarer, lette måltider og en børnemenu. Filmbyen Film Studio Complex ligger 1,6 km væk, og Københavns centrum ligger 12 minutters kørsel fra hotellet.

Dejligt hotel med opladningsenhed til vores elektriske køretøj , meget fin morgenmad