Ravishing Holiday Home in Jutland with Terrace er et feriehus beliggende i Juelsminde, 6 minutters gang fra Storstranden Strand. Ejendommen har terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det ligger 45,1 km fra Jelling sten og 35,4 km fra Bølgen og Vejle Musikteater. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 59,5 km derfra. Feriehuset består af 3 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv.

Sommerhuset Strandengen er et feriehus beliggende i Juelsminde, blot 14 minutters gang fra Storstranden Strand. Ejendommen tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Jellingstenene ligger inden for 43,5 km fra feriehuset. Feriehuset har 3 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Faciliteterne omfatter tv og cd-afspiller. Bølgen ligger 33,8 km fra ferieboligen, og Vejle Musikteater ligger 33,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 57,9 km fra Holiday Home Strandengen.

perfect location and short way to the beach

Dette hotel ligger i Tofteskov, i kort afstand fra Juelsminde centrum og havnen i Juelsminde. Det tilbyder enkle, individuelt indrettede værelser med eget badeværelse og fladskærms-tv. Wi-Fi og parkering er gratis. Hotellet har en række fritidsfaciliteter, herunder billard, dart og bordtennis, og gæsterne kan benytte vaskeriet gratis. Juelsminde Golfklub ligger en kort køretur derfra, og Juelsminde Strand kan nås til fods på under 10 minutter. I det omkringliggende område er der mulighed for aktiviteter som vandreture og cykling. Solorejsende har især nydt stedet og har givet det en 8,4 i bedømmelse for et ophold for en enkeltperson.

Morgenmaden var meget god. Vi kan lide det at gå i skoven og på stranden