Holmehuset Bed & Breakfast ligger i et fredeligt område ved siden af Klosterskov og Saltbæk Vig-søen og tilbyder en haveterrasse, fælles køkken og en tv-stue. Værelserne har gratis trådløs internetadgang og en lænestol til afslapning, og badeværelserne er fælles. B & B er omgivet af smukke vandre- og cykelstier, og Kalundborg Golfbane ligger 20 minutters kørsel derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden, da de har givet en 8,4 for et ophold for en enkeltperson. Havnebyen Kalundborg ligger 4,3 km derfra.

Jeg har aldrig boet på et bedre sted! Indbydende, venlig og totalt gæstfri! De fik mig til at føle mig som en del af familien, herunder at gå ud af vejen for at hjælpe mig under mit ophold! Jeg vil anbefale dette bed and breakfast til alle jeg kender, som rejser til Kalundborg!

Hotel Ole Lunds Gaard ligger i Kalundborg by, langs den største butiksgade. Der tilbydes gratis WiFi og gratis privat parkering. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra Kalundborg togstation og i køreafstand fra Slagelse og Svebølle. Værelserne på hotellet er udstyret med fladskærms-tv og kedel, og der er bagageopbevaring på ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,0 ud af 10 for et ophold for én person. Hotellet er også et bekvemt valg for rejsende, der kommer fra København Kastrup Lufthavn, som ligger ca. 68 km væk.

god atmosfære i et gammelt hus. rent og godt forvaltet. venligt personale.