Dette hotel ligger i Kerteminde, kun 7 minutters gang fra Kerteminde Sydstrand Strand. Der er have, gratis privat parkering, terrasse og bar. Der er grillfaciliteter på stedet, og ejendommen ligger inden for 1,8 km fra Kerteminde Nordstrand Strand. Gæsterne kan benytte det gratis WiFi og det fælles køkken. Værelserne på Hotel Skovpavillonen har skrivebord, fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder. Hotellet ligger i nærheden af mange udendørs aktiviteter, herunder cykling. Odense koncertsal og Odense Centralbibliotek ligger begge 20,9 km fra hotellet. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 122,3 km derfra. Især solorejsende vurderer beliggenheden højt, idet de giver den en 8,6 i bedømmelse for et ophold for én person.

Beliggenheden, værelsets indretning og møblering var enkel og pæn, sengen var komfortabel, badeværelset var lige stort nok og rent. Der var en kaffemaskine på gangen (gratis!), og hotellet tilbød en fremragende velsmagende morgenbuffet til et ret lille budget. Tak for det!

Danhostel Kerteminde er et vandrehjem beliggende i Kerteminde, Danmark, 400 meter fra stranden. Der tilbydes gratis parkering samt værelser med eget badeværelse og gratis WiFi. Faciliteterne omfatter et skrivebord, nogle værelser med opholdsområde, adgang til et fælles køkken, morgenmad, grillfaciliteter og sportsfaciliteter såsom tennis og bordtennis. Vandrerhjemmet ligger tæt på et busstoppested med forbindelser til Kerteminde centrum og Odense, og det ligger 1,5 km fra Johannes Larsen-museet. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver det en bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

Vandrerhjemmet ligger i et roligt område, lidt uden for byen. Vi fik en opgradering fra vandrehjemmet til hotellet, som ligger i samme bygning, hvilket var godt, da vores barn fik en separat seng at sove i. Så at min feedback er mere om hotellet og ikke vandrerhjemmet. Gratis varme drikkevarer til rådighed i hallen.

Sommerhuset Kerteminde XI er et feriehus beliggende i Kerteminde, 2,9 km fra Kerteminde Sydstrand og 20,9 km fra både Odense Koncertsal og Odense Centralbibliotek. Ejendommen ligger 7 minutters gang fra Kerteminde Nordstrand Strand og tilbyder gratis WiFi overalt. Feriehuset har 2 soveværelser, tv, udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt badeværelse med bruser. Møntergården Bymuseum og H.C. Andersens Hus ligger begge 20,9 km derfra, og den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 123,9 km fra ferieboligen.

None

Tornøes Hotel ligger i byen Kerteminde på Fyn og er en familiedrevet ejendom, der går næsten 300 år tilbage i tiden. Der tilbydes en restaurant med terrasse med udsigt over bugten, værelser med eget badeværelse og fladskærms-tv samt gratis WiFi og parkering på stedet. De traditionelt indrettede værelser har skrivebord, og nogle af værelserne har sofa og udsigt over Kerteminde-bugten. Hotellets restaurant serverer traditionelle danske retter tilberedt med sæsonbetonede, lokale råvarer, og gæsterne kan vælge mellem et bredt udvalg af øl, hvoraf mange kommer fra hotellets eget bryggeri. Johannes Larsen Museum ligger kun 80 meter fra hotellet, mens Fjord & Bælt Center ligger ca. 5 minutters gang derfra. Odense ligger inden for en 30 minutters kørsel fra ejendommen. Især solorejsende har givet Tornøes Hotel en høj vurdering af beliggenheden, idet de har givet hotellet en 9,6 i bedømmelse for et ophold for én person.

God lokalisering. Smuk udsigt fra mit værelse.