Luksuriøst Sommerhus i Jylland med Sauna ligger i Jylland, kun 46,7 km fra Memphis Mansion og 41,8 km fra Steno Museum. Feriehuset har en terrasse og gratis WiFi. Det ligger 41,8 km fra Aarhus Domkirke og 43,5 km fra ARoS Aarhus Kunstmuseum.Feriehuset har 4 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Det har også tv.Aarhus Naturhistoriske Museum ligger 41,8 km fra ferieboligen, og Aarhus Universitet ligger 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, 16,1 km fra Luxurious Holiday home.

None

Sommerhuset Knebel LIII ligger i Knebel og tilbyder indkvartering med gratis WiFi, 46,7 km fra Aarhus Naturhistoriske Museum, 46,7 km fra Aarhus Universitet og 48,3 km fra Aarhus Domkirke. Feriehuset har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade samt badeværelse med bruser. Gæsterne kan nyde forskellige aktiviteter i det omkringliggende område, herunder vandreture og cykling. Steno Museum ligger 46,7 km fra ejendommen, og ARoS Aarhus Kunstmuseum og Aarhus Kunstbygning ligger begge 48,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, 19,3 km fra ferieboligen. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den 8,5 for et ophold for én person.

Meget charmerende hus. Fin udsigt.

Molshøjgård er en ejendom beliggende 41,8 km fra Memphis Mansion, der tilbyder en have, en terrasse og indkvartering med terrasse og gratis WiFi.Hver enhed har et udstyret køkken med køleskab, en opholdsstue med sovesofa og fladskærms-tv samt eget badeværelse. Der er også apparater som ovn, opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine og elektrisk tekande.Der er cykelmuligheder i det omkringliggende område. Djurs Sommerland ligger 25,7 km fra lejligheden, mens Steno Museum ligger 37 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, 10 km fra Molshøjgård.

Det var en fantastisk indkvartering. Ejerne Hanne og Jan er meget venlige og sørger for, at man har det godt. Lejligheden er super ren, meget veludstyret og hyggelig. Alt hvad du har brug for er der. Boligen er centralt beliggende i MolsBejerge.

Hyggeligt Sommerhus i Jylland med Terrasse er et feriehus beliggende i byen Knebel og tilbyder gratis WiFi og en terrasse med grillfaciliteter. Feriehuset består af tre soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Det er udstyret med tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller, som gæsterne kan benytte. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 25,7 km fra ferieboligen.

Husets størrelse var perfekt til os fire og vores hvalp. Meget veludstyret, pænt indrettet og meget rolig beliggenhed. Scenary omkring det er også meget smuk."

Rolsø Retreat – lejligheden er en feriebolig med egen forplejning, som ligger 45,1 km fra Memphis Mansion og har udsigt over haven samt en terrasse med kaffemaskine. Lejligheden har en have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering.

Lejligheden er stor og meget stemningsfuld. Et sted med en sjæl.