Apartment Lemvig XIX er en lejlighed med 1 soveværelse beliggende i Lemvig, kun en kort gåtur fra Vinkelhage Strand. Lejligheden har terrasse og gratis WiFi samt opholdsstue med tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade samt badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn, Midtjyllands Lufthavn, ligger 70,8 km fra lejligheden.

Belligenhed super i første række.

Sommerhus centrum Lemvig er en feriebolig beliggende i byen Lemvig, Danmark. Lejligheden har en terrasse, et soveværelse, en stue og et fuldt udstyret køkken. Ejendommen har udsigt over haven og gratis privat parkering. Den nærmeste lufthavn, Midtjyllands Lufthavn, ligger ca. 67,6 km derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden og har vurderet den til 9,4 ud af 10 for et ophold for én person.

Central. Rolig. God opfølgning fra ejeren på forhånd. Veludstyret køkken.

Hyggligt Sommerhus i Jylland nær Havet ligger i Lemvig, blot 12 minutters gang fra Vinkelhage Strand. Lejligheden tilbyder indkvartering med terrasse og gratis WiFi. Lejligheden har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt 1 badeværelse. Der er desuden tv og dvd-afspiller. Gæsterne kan benytte legepladsen ved lejligheden. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 69,2 km fra ejendommen.

At nøglerne skulle hentes og bringes så langt væk tæller helt klart ned. At babysenge ikke engang stod i huset men selv skulle hentes, med 2 køreture til følge var rigtig dårlig service. Babysengene var også slidte og vanskelige at slå op og pakke sammen. Alt for svært at komme igennem på telefonen.

Bed and Breakfast Lemvig ligger i Lemvig i Midtjylland og 16 minutters gang fra Balleby. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, terrasse og gratis privat parkering. Ferieboligerne har køkken med køleskab, ovn, opvaskemaskine og kaffemaskine. Bed and breakfast serverer en buffet eller kontinental morgenmad. Gæsterne kan slappe af i haven eller i den fælles opholdsstue efter en dag med vandreture eller cykling. Heldum ligger 1,9 km fra bed and breakfast, og Tørring Huse ligger 2,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 69,2 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,4 for et ophold for én person.

Meget nemt at tjekke ind, meget rent, komfortable senge og venligt og imødekommende personale. Værelserne og huset er også meget hyggeligt. Morgenmaden var også frisk og meget hjertelig. Der er også en dyrefarm i nærheden, hvor børnene kan gå ud og lege. Beliggenheden er også et par minutter væk fra byens centrum. Vi vil anbefale at bo her for alle med et par dage 😊

Ellemose Bed and Breakfast i Lemvig tilbyder indkvartering med gratis WiFi, 3,9 km fra Hygum, 4,5 km fra Tørring Huse og 4,5 km fra Hove. Ejendommen har en have, gratis privat parkering og ligger 2,7 km fra Klinkby Stationsby. Bed and breakfast har en terrasse med udsigt over haven, fladskærms-tv, et veludstyret køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine samt et badeværelse med bruser. Der serveres kontinental morgenmad for gæsterne. Vrist ligger 5 km derfra, og Vandborg ligger 6,3 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 75,6 km fra boligen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden, da de har vurderet den til 8,0 for et ophold for en enkeltperson.

Virkelig dejlig lejlighed med store og rene værelser. Sengene var komfortable, og vi sov rigtig godt. Alt var rent. Køkkenet var veludstyret. Lejligheden ligger i virkelig dejlige omgivelser. Der er en have og børnene elskede en mulighed for at spille fodbold. Host er virkelig venlig. Vi absolut nød vores ophold meget. Vi opholdt os kun en nat, men det ville være rart for et længere ophold også.

Lidenlund Hotel ligger i kystbyen Lemvig, kun 100 meter fra gågaderne omkring Lemvig Kirke. Hotellet har antikke møbler og persiske tæpper, der skaber en følelse af gammeldags charme. Alle værelser på hotellet har gratis trådløs internetadgang, trægulv, tv og eget badeværelse. Gæsterne kan nyde måltider på hotellets restaurant, Columbus Pub & Steak, som ligger kun 131 meter væk. Museet for religiøs kunst ligger inden for 15 minutters gang fra hotellet, og Lemvig Golfbane ligger 1,2 km væk. Limfjordens sandstrande ligger ca. 15 minutters kørsel fra Lidenlund Hotel. Solorejsende er især glade for beliggenheden og giver 9,1 i bedømmelse for et ophold for én person.

Alt! Det var et fantastisk ophold med min hund. Jeg anbefaler virkelig dette hotel.Du kan betale med CC, hotellet er meget rent, personalet er meget venlige, en vidunderlig morgenmad med friske vafler!

Hotel Tante Lemvig er beliggende i Lemvig, kun 2,7 km fra Vinkelhage Strand og 1,8 km fra Lemtorp. Hotellet har en bar, gratis Wi-Fi og gratis privat parkering. Der er også familieværelser og bagageopbevaring til rådighed på hotellet. Alle værelser på hotellet er udstyret med et skrivebord, fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder. Nogle af værelserne har også et skab og en elkedel. Hotellet serverer dagligt en buffet og en kontinental morgenmad. Heldum ligger 2,6 km fra Hotel Tante Lemvig, mens Balleby ligger 4,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som er 67,6 km fra hotellet. Beliggenheden er særligt populær blandt solorejsende, der har givet hotellet en bedømmelse på 9,2 for et ophold for én person.

Rummeligt værelse med moderne møbler, roligt, i centrum af Lemvig. God morgenmad!

Rikke og Franks Svineri er en feriebolig beliggende i Lemvig, Danmark, i gåafstand fra Trans og 12 minutter fra den nærmeste strand. Ejendommen har gratis WiFi, en have, grillfaciliteter og gratis privat parkering. Hver enhed har en terrasse med udsigt over haven, fuldt udstyret køkken og eget badeværelse med bruser. Der serveres dagligt kontinental, vegetarisk eller glutenfri morgenmad. Ejendommen tilbyder cykeludlejning og ligger i nærheden af aktiviteter som vandreture, windsurfing og fiskeri. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 74 km derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

Lejligheden er så dejlig og meget godt indrettet, gården er dejlig. Rikke og Franck er fantastiske værter. Blomster på bordet ventede på os, sådan en charmerende selv. Morgenmaden var utrolig (og meget meget generøs). Tak igen for denne landlige parentes!