Vandkanten ligger inden for 46,7 km fra Aalborg Zoo og 46,7 km fra Aalborg Kongres & Kulturcenter og har værelser i Løgstør. Ejendommen ligger omkring 46,7 km fra Helligåndsklosteret, 46,7 km fra Aalborg Historiske Museum og 46,7 km fra Budolfi Domkirke. Ejendommen har fælles køkken og gratis WiFi overalt på ejendommen.På pensionatet har hvert værelse et skab, et fladskærms-tv, et fælles badeværelse, sengelinned og håndklæder.Aalborg togstation ligger 46,7 km fra Vandkanten, og Vor Frue Kirke ligger 48,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 49,9 km fra overnatningsstedet.Især solorejsende er glade for beliggenheden – de gav den 9,4 for et ophold for én person.

Meget venligt par, som lukkede os ind. Værelset har udsigt direkte ud til fjorden, hvilket var fantastisk. Lejligheden var meget godt udstyret. Selv en tørretumbler ved siden af vaskemaskinen var til rådighed. I forhold til hvad man får, var det slet ikke dyrt. Derfra kan man gøre alt til fods.

Løgstør Parkhotel ligger i Løgstør, blot 10 minutters gang fra Limfjordens kyst og 1,2 km fra byens centrum, og tilbyder gratis WiFi og parkering samt spa med spabade, dampbade, sauna og indendørs pool. Hotellets værelser er udstyret med satellit-tv og eget badeværelse, og hotellets restaurant Toftebjerg på stedet serverer internationale retter og har en sommerterrasse. Foxy Pub, en pub med engelsk tema og en hyggelig atmosfære, billardbord og dartskive, ligger også på stedet. Hotellet har også en internetcafé, en have og en terrasse. Gæster på Løgstør Parkhotel får rabat på adgang til den nærliggende 18-hullers Løgstør Golfklub, der ligger i nærheden. Især solorejsende er glade for beliggenheden – de vurderede den til 9,3 for et ophold for én person.

Mad var det mest jeg kunne lide.Jeg kunne også godt lide beliggenheden.Det var meget behageligt.Jeg nød også postkortene i receptionen.