Sommerlyst er en lejlighed med egen forplejning i Løkken og har en have med grill og terrasse. Det ligger 24 km fra Aalborg og tilbyder gratis privat parkering på stedet. Hirtshals ligger 18 km derfra, og Hjørring ligger 12 km derfra. Lejligheden ligger i et område, der byder på aktiviteter som golf og windsurfing. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 19 km fra ejendommen. Især solorejsende vurderer beliggenheden højt, idet de giver den en score på 9,8 for et ophold for én person.

Alt er perfekt. Kun dynerne/puderne var ikke så gode længere.

Hotel Vestkysten ligger i en rolig del af det centrale Løkken og tilbyder moderne lejligheder med private terrasser og fuldt udstyret køkken med te- og kaffefaciliteter, køleskab og enten kogeplader eller elkomfur. Lejlighederne har også spiseplads og opholdsstue med tv for ekstra komfort, og hver lejlighed er unikt indrettet med eget badeværelse med bruser. Hotellet ligger blot 2 minutters gang fra Vesterhavets strand og 500 meter fra Løkken Svømmehal. Fårup Sommerland Forlystelsespark ligger 12 km derfra, og hotellet ligger 25 minutters kørsel fra Hjørring og 80 km fra Skagen.

Super Beliggenhet right by the beach and town, cosy innredet. freshly picked flowers on the table on arrival.

Hotel Litorina Appartements ligger 5 minutters gang fra Løkken Strand og tilbyder lejligheder med åbent køkken/alrum og gratis parkering. Fårup Sommerland Forlystelsespark ligger 9,3 km derfra. Lejlighederne har elkomfur, te-/kaffefaciliteter, spisebord, opvaskemaskine samt opholdsstue med tv og sofa. Hotellet ligger 2 minutters gang fra butikkerne, caféerne og restauranterne i det centrale Løkken, og Svømmeklubben Sømærket’s fitnesscenter og indendørs pool ligger 400 m derfra. Der er også bowling, gokart og paintball-aktiviteter i området. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden – de vurderede den til 8,8 for et ophold for én person.

fantastisk beliggenhed, tæt på stranden og byen.

Brogaard Ferielejligheder ligger 1,8 km fra Lokken Strand og tilbyder have, terrasse samt indkvartering med aircondition, terrasse og gratis WiFi. Lejlighederne er udstyret med køkken med køleskab, komfur, brødrister og kaffemaskine. Lyngby Strand ligger 2,3 km fra lejligheden, og Rubjerg Knude Fyrtårn ligger 10,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 35,4 km fra Brogaard Ferielejligheder. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 8,5 for et ophold for én person.

None

Sommerhus Aksel Munchsvej er et feriehus beliggende i Løkken, blot 17 minutters gang fra Gronhoj Strand. Der tilbydes ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 2,3 km fra Hvorup Klit Strand og 11,1 km fra Faarup Sommerland. Det består af 4 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Der er desuden tv. Rubjerg Knude Fyrtårn ligger 22,5 km fra ferieboligen, og Lindholm Bakker ligger 37 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 29 km fra ejendommen.

Der manglede ikke noget i huset. Alt var yderst tilfredsstillende såvel indedørs som udendørs.

Løkken Klit Camping & Hytter ligger ved Hvorup Klit klitterne og Jammerbugten, kun 5 minutters kørsel fra Løkken. Ejendommen tilbyder gratis WiFi og parkering, og alle hytter har køkken med køleskab samt te- og kaffefaciliteter. Nogle af hytterne har desuden eget badeværelse, tv og opholdsområde. Fritidsfaciliteterne i hyttebyen omfatter en solterrasse, opvarmede swimmingpools med vandrutsjebaner, en volleyballbane og en fodboldbane. Der kan lejes cykler til gæster, som ønsker at udforske området. Ejendommen har en fastfood grillbar, hvor gæsterne kan købe måltider og drikkevarer, og der er også en minimarked på stedet. Løkken Golfbane ligger mindre end 10 minutters kørsel derfra, og Fårup Sommerland Temapark ligger 7,5 km fra ejendommen.

det er virkelig godt, området er rent og sikkert, de tillader os at tjekke sent ind, vi ankom omkring 21:30.

Luksuriøst Sommerhus i Saltum med Svømmepøl er en feriebolig beliggende i byen Løkken, Danmark. Det ligger 7 minutters gang fra Gronhoj Strand og tilbyder gratis WiFi. Ejendommen har en opholdsstue med tv og et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine. Der er 4 soveværelser, 2 badeværelser med badekar eller bruser og spabad, og der er også en terrasse med grillfaciliteter. Saltum Strand Strand og Hvorup Klit Strand ligger begge inden for 3 km fra ejendommen, og Faarup Sommerland og Rubjerg Knude Fyrtårn ligger begge inden for 11 km. Aalborg Lufthavn ligger 29 km derfra.

None

Kallehavegaard Badehotel er et hotel beliggende 550 meter fra Lokken Strand i Løkken. Det tilbyder indkvartering med restaurant, gratis privat parkering og en terrasse. Hotellet har familieværelser og tilbyder en morgenbuffet.Hvert værelse på Kallehavegaard Badehotel har et klædeskab og er udstyret med sengelinned og håndklæder.Hvorup Klit Strand ligger 1,5 km fra hotellet, og den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 24 km derfra.Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,3 for et ophold for én person.

Fantastisk morgenmad, super søde ejere.Familieværelse har masser af plads."

Lokkende Sommerhus i Løkken med Sauna ligger i Løkken, 11 minutters gang fra Lokken Strand og 1 km fra Lyngby Strand, og har en terrasse og grillfaciliteter. Feriehuset ligger 14,5 km fra Rubjerg Knude Fyrtårn og 19,3 km fra Faarup Sommerland.

Vi boede der 4 nætter i en tredje uge af september.

Ferielejlighed Rubjerg Præstegård er et feriehus beliggende i Løkken, kun 6,3 km fra Rubjerg Knude Fyr. Der tilbydes indkvartering med have, vandsportsfaciliteter, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har terrasse og udsigt over haven og har 1 soveværelse, opholdsstue, fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser. Håndklæder og sengelinned er til rådighed mod et tillægsgebyr. Ejendommen tilbyder også kontinental morgenmad, og gæsterne kan dyrke dart på stedet eller tage på cykeltur i det omkringliggende område. Faarup Sommerland ligger 24,1 km derfra, og den nærmeste lufthavn, Aalborg Lufthavn, ligger 41,8 km fra Ferielejlighed Rubjerg Præstegård. Der er gratis privat parkering ved ferieboligen.

Meget rummeligt sted med et stort poolbord. Alt var meget rent og der var en stor have, hvor man kunne sidde og børnene kunne lege.

Sommerlyst ligger ved stranden i Løkken, blot 6 minutters gang fra Lokken Strand. Der er have, terrasse, restaurant og gratis WiFi. Der er gratis privat parkering på stedet, og gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture, windsurfing og fiskeri i det omkringliggende område. Lejligheden har 2 soveværelser, 1 badeværelse, fladskærms-tv med satellitkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken samt balkon med udsigt over byen. Hvorup Klit Strand ligger 2,1 km derfra, og Rubjerg Knude Fyrtårn ligger 14,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 33,8 km fra ejendommen.

Hvis du ønsker at bo i Lokken og du har fundet denne indkvartering, så stop og søg ikke mere! Dette er det bedste, du kan få! Lejligheden er virkelig komfortabel. Godt møbleret og fuldt udstyret. Det får virkelig lyst lys fra vinduerne