Storslået Sommerhus i Hjørring med Sauna er et feriehus beliggende inden for 10 minutters gang fra Norlev Strand og 1 km fra Skallerup Strand. Der tilbydes gratis WiFi og en terrasse. Feriehuset ligger 10 km fra Rubjerg Knude Fyrtårn og 37 km fra Faarup Sommerland. Feriehuset har 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Det er udstyret med tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Gæsterne i feriehuset kan benytte legepladsen på stedet. Sønderlev ligger 2,9 km fra feriehuset, og Kærsgård Strand ligger 5,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 59,5 km fra ferieboligen.

Huset ligger 5 minutters gang fra stranden, det er beliggende på en eng i det grønne mellem klitterne, det er lyst og solrigt gennem de mange vinduer, det åbne opholdsrum og den omgivende terrasse er meget idyllisk. Sengene er komfortable. Der mangler intet i huset. TV , radio , vaskemaskine , tørretumbler , weber grill , whirlpool alt er velholdt . Til velkomst var der en god flaske rødvin på bordet til børnene gummibamser udlejerne er meget venlige , kontakten via Dancenter fungerede vidunderligt . Den naturlige strand er smuk, nær Skagen (hvor Nordsøen og Østersøen mødes) ca. 30 minutter i bil, Knude fyrtårn og bunkerbatteriet på stranden er alle meget seværdige.

Hotel Kirkedal ligger 10 minutters gang fra centrum af Lønstrup og tilbyder gratis parkering samt værelser med gratis WiFi. Hotellet ligger 801 m fra en dejlig badestrand. De lyse værelser har eget badeværelse med bruser, og hvert værelse har et opholdsområde med lænestole eller en sofa. Hotellet er omgivet af grønne områder med masser af plads til boldspil og vandreture. Der er en legeplads for de yngste gæster, og personalet kan hjælpe med at arrangere greenfee på lokale golfbaner. Der serveres en morgenbuffet hver morgen, og der tilbydes gratis te og kaffe i hotellets haller hele tiden. Lønstrup Klippe ligger mindre end 20 minutters gang fra hotellet, og Hjørring centrum ligger 8,7 km derfra. Især solorejsende har vurderet stedet højt, idet de har givet det en score på 8,1 for et ophold for én person.

Dejligt personale og beliggenhed og morgenmad