PilgrimsHuset Maribo er et pensionat i Maribo, som har en have og gratis WiFi. Pensionatet tilbyder en række forskellige værelsesmuligheder, som alle er udstyret med tekøkken og fælles badeværelse. Gæsterne kan nyde forskellige udendørs aktiviteter i det omkringliggende område, såsom vandreture, og de kan også deltage i den ugentlige morgensang og pilgrimsvandring, der tilbydes ved Maribo Domkirke om onsdagen. Solorejsende er særligt glade for dette sted og giver det en bedømmelse på 9,8 ud af 10 for et ophold for én person.

Danhostel Maribo er et feriehus beliggende i Maribo, ca. 39 km fra Færgehavn Puttgarden, 49 km fra Jimi Hendrix Memorial og 50 km fra Niobe Monument. Der er fælles opholdsstue, terrasse og grillfaciliteter samt gratis privat parkering, fælles køkken og gratis WiFi. Feriehuset har 1 soveværelse, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser. Der er også fladskærms-tv. Gæsterne på ferieboligen kan nyde kontinental eller à la carte-morgenmad. Ejendommen har en sauna og tilbyder cykeludlejning. Burgstaaken Harbour ligger 50 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 138 km fra Danhostel Maribo. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,7 ud af 10 for et ophold for én person.

Komfortabel og ukompliceret. Vi elskede det

Denne feriebolig ligger i hjertet af Maribo, kun 46,7 km fra Fehmarnsund og 32,2 km fra Færgehavn Puttgarden. Ejendommen kan prale af gratis WiFi og aircondition samt en have, hvor gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture, cykling og bordtennis.

Rolige omgivelser, rummelige, har alle nødvendige faciliteter, og værten var lydhør over for vores behov. Følte sig som hjemme med madlavning, familie middag og nogle kvalitetstid i stuen. Afslappende.

Skelstrupgaard Lejligheder ligger 2,5 km fra centrum af Maribo og tilbyder moderne indkvartering med gratis WiFi og gratis brug af cykler. Det ligger på en landejendom, 11 minutters kørsel fra Knuthenborg Safaripark. Samtlige lejligheder på Skelstrupgaard har unikt design og unikke møbler, fladskærms-tv med dvd-afspiller samt fuldt udstyret køkken med komfur og opvaskemaskine. Der er udendørs siddepladser og grillfaciliteter i haven samt bondegårdsdyr og en lille legeplads med trampolin, rutsjebane og gynger. Gæsterne kan anmode om at få morgenmad serveret i deres lejligheder, og der tilbydes gratis kaffe og te i alle lejlighederne. Lalandia Water Park ligger mindre end 15 minutters kørsel derfra, og Maribo Sø Golfklub ligger 2,5 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og har givet hotellet en 8,9 for et ophold for én person.

Meget venlig velkomst ved ankomsten. Rundvisning i lejligheden med klare oplysninger og instruktioner, hvor det var nødvendigt. For mig en fremragende beliggenhed og opsætning for en overnatning undervejs. Kan anbefale OG vil bo igen.