Væggerløse CLXXVIII er et feriehus beliggende i Marielyst, kun 16,1 km fra Middelaldercentret. Der er terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med bruser. Der er også en legeplads. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 144,8 km derfra.

den meget gode beliggenhed og de gode faciliteter

Sommerhus Væggerløse CCXIV er en feriebolig, som udlejes i Marielyst, Danmark. Ferieboligen ligger i gåafstand fra Marielyst og en kort køretur fra seværdigheder som Højet og Sildestrup. Ejendommen har gratis WiFi og har to soveværelser, en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med bruser. Middelaldercentret ligger 16,1 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 144,8 km fra ejendommen.

None

6 personers sommerhus i Væggerløse er et feriehus beliggende i Marielyst, kun 17,7 km fra Middelaldercentret. Det har terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv. Feriehuset ligger 5 km fra Marrebæk og 5,1 km fra Bruserup. Marielyst ligger 2,1 km derfra, og Højet ligger 4,7 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 146,5 km fra ferieboligen.

Ejendommen er præcis som den ser ud på billederne, og er ideel til en lille familie. Den er lille indenfor, men har alt, hvad du har brug for til en uges ferie. Haven er tilpas stor, vejen er stille, og huset ligger i gåafstand fra stranden og en restaurant/take-away/isbutik. Og det er meget hyggeligt at få besøg af rådyr i haven, mens man sidder inde og spiser morgenmad!

Sommerhuset Idestrup III er en feriebolig i Marielyst, Danmark, en kort gåtur fra Sildestrup og 2,6 km fra Stovby. Ejendommen tilbyder adgang til bordtennis og gratis WiFi. Feriehuset har 4 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Der er også tv, dvd-afspiller og cd-afspiller. Feriehuset har en terrasse, en legeplads og en grill, som gæsterne kan nyde. Marielyst ligger 4 km derfra, mens Elkenøre ligger 4,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 141,6 km fra ferieboligen.

None

Det 4-stjernede feriehus i Væggerløse ligger i Marielyst, kun 16,1 km fra Middelaldercentret, og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 3,5 km fra Væggerløse og 3,9 km fra Sildestrup. Det består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv. Marielyst ligger 8 minutters gang fra ferieboligen, og Højet ligger 2,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 143,2 km fra ejendommen. 4-stjernet sommerhus i Væggerløse har budt velkommen til gæsterne siden 2014.

Meget god beliggenhed, flot indretning, faciliteter, parkering, pris/ydelse. Ukompliceret håndtering af ankomst/afrejse.

Sommerhus i Marielyst med Boblebad og sauna ligger i Marielyst, blot 9 minutters gang fra Marielyst Strand og tilbyder indkvartering med udsigt over haven, balkon og kaffemaskine. Ejendommen har også en terrasse og gratis privat parkering. Feriehuset ligger 16,1 km fra Middelaldercentret og har 1 soveværelse, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og opholdsstue. Højet ligger 3,1 km fra ejendommen, og Sildestrup ligger 4,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 144,8 km fra Sommerhus i Marielyst med spa og sauna. Især solorejsende er glade for beliggenheden – de gav den en 8,1 for et ophold for én person.

Sommerhus i Marielyst mSpa og sauna - tæt på by og strand

Sommerhus Væggerløse XVI er et feriehus beliggende i Marielyst, Danmark, 19,3 km fra Middelaldercentret, 4 km fra Marrebæk og 4,2 km fra Marielyst. Feriehuset tilbyder adgang til bordtennis og gratis WiFi.Feriehuset har 4 soveværelser, et køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser og spabad. Det er udstyret med tv og cd-afspiller.Feriehuset har en terrasse, en legeplads og en grill. Bruserup ligger 4,2 km derfra, og Rabjerg ligger 5,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 146,5 km fra ferieboligen.

Vi havde en lejlighed med eget badeværelse og fælles køkken. Alt var helt nyt og meget pænt/ hyggeligt & god kvalitet. udenfor træder man ud på verandaen, med sol både morgen og eftermiddag, med udsigt over haven og hønsene bagved. Meget søde værter også! Masser at se og gøre i nærheden.

Fantastisk Sommerhus i Væggerløse med Grill ligger i Marielyst, blot 16,1 km fra Middelaldercentret. Dette feriehus tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Ejendommen ligger 3 minutters gang fra Marielyst og 3,2 km fra Højet.Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Der er også et tv, som gæsterne kan benytte.

None

Feriehuset med fire soveværelser i Væggerløse 8 ligger i byen Marielyst og er et feriehus, der tilbyder gæsterne faciliteter såsom terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Ferieboligen ligger kun 20,9 km fra Middelaldercentret og er også tæt på attraktioner som Bruserup (6,8 km) og Højet (7,2 km). Selve ferieboligen har 4 soveværelser, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, en stue med tv, en vaskemaskine og 2 badeværelser. Gæsterne kan også benytte sig af legepladsen på stedet. Ferieboligen ligger 5,3 km fra Marielyst og 6,6 km fra Marrebæk, og den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 149,7 km derfra.

bare alt - super stille og dejligt hyggeligt!

2-Værelses Sommerhus i Væggerløse 25 ligger i Marielyst, blot 20,9 km fra Middelaldercentret, og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 6,9 km fra Bruserup og 7,2 km fra Højet. Det har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Feriehuset har også en legeplads. Marielyst ligger 5,3 km fra ejendommen, og Marrebæk ligger 6,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 149,7 km fra 2-Værelses Sommerhus i Væggerløse 25.

Meget flot og velholdt sommerhus med alt, hvad man har brug for. Ingen eksorbitante eludgifter på grund af strømforbrugende radiatorer. Simpelthen toppen.

Oldfruen er et moderne lejlighedskompleks beliggende på Falster Ø i kystbyen Marielyst. Hotellet ligger blot 10 minutters gang fra Marielysts sandstrand. Samtlige lejligheder på Oldfruen har spiseplads og eget badeværelse med bruser. Samtlige lejligheder har fladskærms-tv med satellitkanaler. Hotellets cafébar serverer drikkevarer, snacks og lette retter, som kan tages med ud på terrassen. Oldfruen Lejligheder ApS ligger 15 minutters gang fra Marielyst Golfklub og er omgivet af butikker og restauranter. Området byder på en række rekreative aktiviteter, såsom vandreture, fiskeri og windsurfing. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 ud af 10 for et ophold for én person.

Fremragende beliggenhed og værdi for pengene. Anden gang vi boede her. Will be back. Kan også anbefale morgenmad og frokost.

Lunt Sommerhus med Sauna i Væggerløse er et feriehus beliggende i Marielyst, kun 19,3 km fra Middelaldercentret. Det tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset består af 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Det er udstyret med tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Feriehuset har en legeplads og ligger 3,4 km fra Marielyst og 4,7 km fra Marrebæk. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 148,1 km derfra. Der er 4,8 km til Bruserup og 5,1 km til Højet.

None

Hotel Nørrevang ligger i Marielyst, 16,1 km fra Middelaldercentret. Hotellet har en have, gratis privat parkering, en terrasse og en restaurant. Der er også en bar inden for 8 minutters gang fra ejendommen. Hvert værelse på hotellet har et skab, et fladskærms-tv og et privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af værelserne har balkon, og alle værelser har gratis WiFi. Der serveres daglig morgenmad med buffet, kontinental og amerikansk morgenmad. Hotellet ligger i et område, der er populært for cykling, og der kan lejes cykler. Højet ligger 2,4 km fra hotellet, og Væggerløse ligger 3,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 143,2 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Hotel Nørrevang ligger i Marielyst, 16,1 km fra Middelaldercentret. Hotellet har en have, gratis privat parkering, en terrasse og en restaurant. Der er også en bar inden for 8 minutters gang fra ejendommen. Hvert værelse på hotellet har et skab, et fladskærms-tv og et privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af værelserne har balkon, og alle værelser har gratis WiFi. Der serveres daglig morgenmad med buffet, kontinental og amerikansk morgenmad. Hotellet ligger i et område, der er populært for cykling, og der kan lejes cykler. Højet ligger 2,4 km fra hotellet, og Væggerløse ligger 3,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 143,2 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

Midt i det hele, men alligevel afslappende.