Luna er en feriebolig i Eriks Hale Beach i Danmark og tilbyder udsigt over haven, balkon og kaffemaskine. Ejendommen har en have, grillfaciliteter samt gratis WiFi og privat parkering. Feriehuset har 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med bruser. Der er også terrasse med udsigt over byen. For ekstra bekvemmelighed kan Luna stille håndklæder og sengelinned til rådighed mod et tillægsgebyr. Gæsterne kan nyde aktiviteter som fiskeri og kan arrangere cykeludlejning. Seværdigheder i nærheden omfatter Langholm, Ommel og Rolpested. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 59,5 km fra ejendommen.

Det er den mest vidunderlige ø og det mest vidunderlige hus. Vi nød os hver dag på Luna!!!

Færgestræde 45 er et feriehus beliggende i Marstal, Danmark, 12 minutters gang fra Eriks Hale Strand. Ejendommen har gratis WiFi og ligger 37 km fra Svendborg Station. Feriehuset ligger i en bygning fra 1985, og der er 2,4 km til Ommel og 2,4 km til Trappeskov. Det har 1 soveværelse, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også fladskærms-tv, dvd-afspiller og cd-afspiller. Populære seværdigheder i nærheden af ferieboligen omfatter Rolpested, Gudsgave og Bondebyen. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 59,5 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,3 for et ophold for én person.

Vi elskede det hyggelige lille hjem på en charmerende sidegade med udsigt til et gammelt skib. Bettina var super sød og Aero er et smukt sted, selv om det desværre var uden for sæsonen og mange steder var lukket.

Udsigten Marstal er et bed and breakfast med have og havudsigt i Marstal. Der tilbydes gratis WiFi og ekstra senge efter anmodning. Der serveres dagligt kontinental morgenmad på ejendommen. Gæsterne kan slappe af på solterrassen eller i det fælles opholdsområde, og ejendommen har også en have. Solorejsende nyder især beliggenheden, med en gennemsnitlig bedømmelse på 9,3 for et ophold for én person.

Morgenmaden var meget god. Hotellet ligger lige ud til havet, fantastisk udsigt. Tæt på nogle barer og restauranter.

Ærø Hotel er et stort hotel beliggende i Marstal på Ærø, 10 minutters gang fra centrum af byen. Hotellet har rummelige værelser med gratis wi-fi, fladskærms-tv, skrivebord og eget badeværelse. Nogle af værelserne har badekar, mens andre har brusebad. Hotellet tilbyder også en gratis indendørs pool i sommermånederne.

Meget godt hotel med gode parkeringsfaciliteter og super venligt personale i receptionen