Kroghøjgård ligger i Middelfart på Fyn og tilbyder indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, en have og gratis privat parkering. Koldinghus kongeslot – ruin – museum ligger 18 km derfra. Samtlige ferieboliger har terrasse med udsigt over haven, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt eget badeværelse med bruser. De omfatter også komfur, kaffemaskine og elektrisk tekande. Vejle Musikteater ligger 32,2 km fra bed and breakfast, og The Wave ligger 33,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 56,3 km fra Kroghøjgård.

Stor og dejlig lejlighed ! Stor plads

Landal Middelfart er en ferieby beliggende 27,4 km fra Koldinghus Kongeslottet – Ruinen – Museet. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi og gratis privat parkering. Boligerne har fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine, fladskærms-tv samt eget badeværelse med bruser. Der er en legeplads til rådighed på stedet, og gæsterne kan nyde at cykle i det omkringliggende område. Vejle Musikteater ligger 32,2 km fra Landal Middelfart, og Bølgen ligger 32,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 54,7 km fra ejendommen.

Vi tilbragte en uge her med vores barnebarn, og det er perfekt til det formål! Vi havde hele huset for os selv, som var meget smagfuldt indrettet og var stort nok til to voksne og to børn. Der er mange muligheder for at gå tur med børn i omgivelserne.

Hotel Park ligger blot 92 meter fra Middelfart Station og ca. 1 km fra Middelfart Havn og tilbyder gratis trådløs internetadgang, gratis parkering og en restaurant på stedet, der serverer traditionelle danske retter.

Vi har virkelig nydt vores ophold på dette smukke hotelpark i Danmark. Indretningen er lidt gammeldags, men på en måde, der er charmerende og indbydende. Morgenmaden var utrolig god og tilføjede stor værdi til vores ophold!